Site icon NewsIT

Μορφή ο Ιμπραΐμοβιτς! Εδεσε την μπάλα με ζώνη ασφαλείας! (ΦΩΤΟ)

14.03.2016 | 12:33
Μορφή ο Ιμπραΐμοβιτς! Εδεσε την μπάλα με ζώνη ασφαλείας! (ΦΩΤΟ)

Πώς το λένε στην ποδοσφαιρική αργκό; "Της... μιλάει της μπάλας"; Ε, απ' αυτούς που ανοίγουν τέτοιους διαλόγους είναι και ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς! Βέβαια, ο Σουηδός έχει "ξεφύγει"! Την πάει και... βόλτα με ζώνη ασφαλείας. 

Μετά την εξασφάλιση του τίτλου από την Παρί στο Σαμπιονά, ο “Ιμπρα” το διασκέδασε με τον δικό του τρόπο.

Πήρε την υπογεγραμμένη από τους συμπαίκτες του μπάλα, του αγγώνα κόντρα στην Τρουά, παιχνίδι στο οποίο “σφραγίστηκε” και μαθηματικά ο τίτλος, την έβαλε στο διπλανό κάθισμα και της φόρεσε ζώνη ασφαλείας, αφού είχε προηγηθεί η επική ατάκα του για τον Πύργο του Αϊφελ και το άγαλμά του: “Είμαι χαρούμενος, πάντα είχα καλή σχέση με την ομάδα και τους οπαδούς. Πάντα με αγαπούσαν κι έχω εξαιρετική σχέση με όλους. Είμαι χαρούμενος, αλλά προς το παρόν, δεν θα είμαι στην Παρί-Σεν Ζερμέν τον επόμενο χρόνο. Θα απολαύσω το υπολειπόμενο διάστημα, το οποίο θα είμαι εδώ, αλλά δεν ξέρω τι θα συμβεί τον επόμενο χρόνο.

Αλλά προς το παρόν, δεν είμαι εδώ. Δεν πιστεύω ότι θα αλλάξουν τον πύργο του Άιφελ με άγαλμά μου, αλλά εάν το κάνουν θα μείνω, εδώ. Το υπόσχομαι”.

Ο “Ίμπρα” -που μετράει ήδη 102 γκολ σε 115 ματς πρωταθλήματος με τη φανέλα της Παρί- ανέβασε φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και έγραψε: “Δέστε τις ζώνες σας”.  

 

Fasten seatbelts

Posted by Zlatan Ibrahimovic on Sunday, 13 March 2016

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version