Σάββατο, 28 Σεπτ.
22oC Αθήνα

Μουντιάλ 2022: Στον τελικό Αργεντινή – Γαλλία ο Εμανουέλ Μακρόν

Μουντιάλ 2022: Στον τελικό Αργεντινή – Γαλλία ο Εμανουέλ Μακρόν
Φωτογραφία Reuters

Ο Εμανουέλ Μακρόν βρίσκεται στο Lusail Stadium του Κατάρ για να παρακολουθήσει τον τελικό του Μουντιάλ 2022 ανάμεσα στη Γαλλία και την Αργεντινή και προφανώς για να υποστηρίξει την εθνική ομάδα της χώρας του, καθώς διεκδικεί το 2ο συνεχόμενο και 3ο συνολικά Παγκόσμιο Κύπελλο της ιστορίας της.

Όπως είναι φυσικό, ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, δεν θα μπορούσε να λείπει από τον τελικό του Μουντιάλ 2022, αφού είναι και γνωστός φίλαθλος του ποδοσφαίρου αλλά και γιατί η εθνική ομάδα της χώρας είναι πιθανό να κατακτήσει το 2ο τρόπαιο επί προεδρίας του

Ο φωτογραφικός φακός του Reuters «τσάκωσε» τον Εμανουέλ Μακρόν στα επίσημα του Lusail Stadium μαζί με τη σύζυγό του, Μπριζίτ, αλλά και με τον πρόεδρο της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, όπως και με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Κεφάτος, εκφραστικός και γεμάτος ενέργεια, ο Εμανουέλ Μακρόν δείχνει να ευχαριστιέται την κάθε στιγμή που βρίσκεται στο Lusail Stadium για να παρακολουθήσει τον τελικό μεταξύ της Γαλλίας και της Αργεντινής. Μπορείτε να παρακολουθήσετε και εσείς LIVE τον τελικό του Μουντιάλ 2022 από το newsit.gr εδώ.

Δείτε τον Εμανουέλ Μακρόν στον τελικό του Μουντιάλ 2022:

Φωτογραφίες: Reuters

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις