Σάββατο, 27 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Μοχάμεντ Σαλάχ: «Θα αντάλλαζα τα βραβεία μου για να ξαναπαίξω τον τελικό με την Ρεάλ Μαδρίτης»

Μοχάμεντ Σαλάχ: «Θα αντάλλαζα τα βραβεία μου για να ξαναπαίξω τον τελικό με την Ρεάλ Μαδρίτης»
Reuters

Η απώλεια του Champions League από την Ρεάλ Μαδρίτης… πονάει ακόμα τον Μοχάμεντ Σαλάχ. Ο επιθετικός της Λίβερπουλ τόνισε πως θ’ αντάλλαζε εύκολα τα ατομικά βραβεία που πήρε για να μπορούσε να παίξει πάλι τον τελικό κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ πόσταρε μια φωτογραφία του στο Instagram, με τα βραβεία που κατέκτησε τη φετινή σεζόν στην Premier League (πρώτος σε γκολ μαζί με τον Σον και σε ασίστ) -τα οποία πήρε μετά την απώλεια του πρωταθλήματος στην Αγγλία τονίζοντας ότι θα τα… αντάλλαζε με μεγάλη ευκολία, για μια επανάληψη του τελικού του Champions League.

«Το να σε αναγνωρίζουν οι οπαδοί και οι αθλητικοί δημοσιογράφοι είναι κάτι ιδιαίτερο και δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Ωστόσο, θα μπορούσα ν’ ανταλλάξω αυτά τα βραβεία για να ξαναπαίξω στον τελικό με τη Ρεάλ, αλλά δεν λειτουργεί έτσι το ποδόσφαιρο.

Δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια πόσο πολύ θέλαμε όλοι να επιστρέψουμε στο Λίβερπουλ με το ευρωπαϊκό τρόπαιο, αλλά δεν τα καταφέραμε.

Δεν υπάρχουν λέξεις για να ευχαριστήσω τους οπαδούς όσο θα ήθελα για την υποστήριξή τους. Ήταν μια πολύ μεγάλη αγωνιστική περίοδος και ένα κομμάτι μέσα μου εύχεται να μπορούσαμε αύριο κιόλας να ξεκινούσαμε πάλι από την αρχή» έγραψε ο Μοχάμεντ Σαλάχ στην ανάρτησή του στο Instagram.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mohamed Salah (@mosalah)

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις