Site icon NewsIT

Μουντιάλ 2014: Κριστιάνο κι εσύ… σπίτι σου!

26.06.2014 | 21:12
ΦΩΤΟ Reuters

ΦΩΤΟ Reuters

Μετά τις Ισπανία, Ιταλία και Αγγλία και η Πορτογαλία πήρε τον.. πικρό δρόμο της επιστροφής. Οι Ίβηρες επικράτησαν της Γκάνα με 2-1, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να πετυχαίνει το νικητήριο τέρμα, αλλά γνώρισαν τον αποκλεισμό από το Παγκόσμιο Κύπελλο

Η Γερμανία έκανε το χατίρι στην Πορτογαλία και κέρδισε τις ΗΠΑ, αλλά τόσο οι Ίβηρες, όσο και η Γκάνα θα παρακολουθήσουν τη συνέχεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου από το σπίτι τους.

Η Πορτογαλία, που πήρε την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση επικρατώντας με 2-1, ισοβάθμησε με τις ΗΠΑ στη δεύτερη θέση με τέσσερις βαθμούς, αλλά χρειαζόταν τρία ακόμα γκολ για να πάρει αυτή το εισιτήριο της πρόκρισης. Η Γκάνα από την άλλη, μπορεί να ηττήθηκε, αλλά ήταν πιο κοντά, καθώς χρειαζόταν δύο γκολ επιπλέον.

Το σκορ άνοιξε με αναπάντεχο τρόπο για την Πορτογαλία με τη συμπλήρωση του ημίωρου, όταν στη σέντρα του Βελόσο ο Μπόι προσπάθησε να διώξει και με μια “στραβοκλωτσιά” έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Η μόνιμη απειλή για την εστία των Ιβήρων, ο Γκιάν, έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 57′, σκοράροντας με καταπληκτική κεφαλιά. Στο 80′ όμως ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε το πρώτο του γκολ στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, κάνοντας το τελικό 2-1.

Να σημειωθεί ότι με νίκη της Γκάνας οι Αφρικανοί θα έπαιρναν την πρόκριση, καθώς στην ισοβαθμία με τους Αμερικανούς θα είχαν καλύτερο συντελεστή τερμάτων

Διαβάστε ακόμα…

Μουντιάλ 2014: Το… απόλυτο η Γερμανία, πανηγύρισαν οι ΗΠΑ (VIDEO)

Παρέμβαση του προέδρου της Ουρουγουάης για Σουάρες!

Σε απολογία ο Σουάρες – Απειλείται ακόμα και με διετή αποκλεισμό!
 
Μουντιάλ 2014: Πόνταρε στη δαγκωματιά του Σουάρες και κέρδισε!
 
Μουντιάλ 2014: Σουάρες γιατί έχεις τόσο μεγάλα δόντια; Όλα τα δαγκώματα του Ουρουγουανού!
 
“Χτύπησε” ξανά! Δάγκωσε τον Κιελίνι ο Σουάρες (VIDEO)
 
Mundial 2014: Η Ουρουγουάη “δάγκωσε” την Ιταλία (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ NEWSIT

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version