Site icon NewsIT

Μουντιάλ 2014 – Μανωλάς: Είμαστε πανέτοιμοι, πάμε για την πρόκριση (VIDEO)

27.06.2014 | 17:00
Μουντιάλ 2014 – Μανωλάς: Είμαστε πανέτοιμοι, πάμε για την πρόκριση (VIDEO)

Ο Κώστας Μανωλάς τόνισε πως το κλίμα στην Εθνική είναι εξαιρετικό, επισήμανε πως η Κόστα Ρίκα είναι διαφορετική ομάδα από την Ακτή Ελεφαντοστού, ενώ εξέφρασε την άποψη πως αν η Γαλανόλευκη βγάλει την ίδια ενέργεια που είχε στον αγώνα με τους Ιβοριανούς, τότε θα καταφέρει να προκριθεί

Αποφασισμένοι να πάρουν την πρόκριση είναι οι Έλληνες διεθνείς σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Κώστας Μανωλάς λίγο πριν την τελευταία προπόνηση στο Αρακαζού.

“Είμαστε πανέτοιμοι γι’αυτό το ματς. Πάμε για να προκριθούμε. Πιστεύω ότι αν παίξουμε όπως το ματς με την Ακτή Ελεφαντοστού θα τα καταφέρουμε”.

Για το κλίμα στην ομάδα: “Πάντα υπάρχει καλό κλίμα όπως και τώρα. Ελπίζω να βοηθήσει. Το σίγουρο είναι ότι από την πλευρά μας θα τα δώσουμε όλα για την Εθνικη και τους Έλληνες. Ελπίζω να πάνε όλα καλά”.

Για την Κόστα Ρίκα:”Κάθε αντίπαλο τον αναλύουμε. Θα δούμε πια είναι τα τρωτα σημεία της Κόστα Ρίκα και αναλόγως θα χτυπήσουμε. Η Κόστα Ρίκα δεν είναι τόσο μεγάλο όνομα, όσο η Κολομβία ή η Ακτή Ελεφαντοστού ωστόσο χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Το απέδειξε άλλωστε και στον όμιλο που βρισκόταν και απέκλεισε ομάδες όπως η Ιταλία και η Αγγλία”.

Για τον Κάμπελ: “Ξέρουμε τι παίκτης είναι ο Κάμπελ, τον γνωρίζουμε καλά από τον Ολυμπιακό και προετοιμαζόμαστε να τον αντιμετωπίσουμε”.

Δείτε την συνέντευξη του Κώστα Μανωλά, αλλά και πλάνα από την τελευταία προπόνηση της Γαλανόλευκης στο Αρακαζού:

Διαβάστε ακόμα…

Μουντιάλ 2014: Οι… αριθμοί της FIFA για την Εθνική

Μουντιάλ 2014: Λατρεία για την Εθνική στο Αρακαζού

Στους καλύτερους νέους του Μουντιάλ ο Μανωλάς

“Μάχη” στο Facebook για τον Κατσουράνη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ NEWSIT

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Tags:

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version