Σάββατο, 6 Ιουλ.
25oC Αθήνα

Μουντιάλ 2014: Οπαδός της Βραζιλίας δεν άντεξε την πίεση των πέναλτι και πέθανε

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ REUTERS
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ REUTERS

Η νίκη της Βραζιλίας στα πέναλτι επί της Χιλής πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους παίκτες και τους χιλιάδες οπαδούς της σελεσάο αλλά ένας Βραζιλιάνος δεν άντεξε την ένταση κατά τη διάρκεια των πέναλτι και πέθανε!

Ο 69χρονος άνδρας βρισκόταν σε μπαρ κοντά στο στάδιο Μινεϊράο του Μπέλο Οριζόντε, όπου γινόταν ο αγώνας ανάμεσα στη Βραζιλία και η Χιλή για την πρόκριση στα προημιτελικά του Μουντιάλ.

Αυτός δεν ήταν ο μοναδικός θάνατος του… Μουντιάλ! Στην Κολομβία μια γυναίκα έπεσε νεκρή από αδέσποτη σφαίρα κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών για τη νίκη 3-0 επί της Ουρουγουάης και την πρόκριση στους 8

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας των πέναλτι, ο άνδρας αισθάνθηκε αδιαθεσία και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Εκεί, οι γιατροί διέγνωσαν πως είχε υποστεί ανακοπή καρδιάς. Δυο ώρες μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, πέθανε, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Estado de Minas, ο άτυχος άνδρας υπέφερε από υψηλή πίεση και διαβήτη.

Συνολικά, σύμφωνα με αξιωματούχους του χώρου της Υγείας, κατά τη διάρκεια του ματς χρειάστηκε να δοθούν ιατρικές βοήθειες σε 98 ανθρώπους, ανάμεσά τους μια γυναίκα 50 ετών που επίσης αντιμετώπισε πρόβλημα με την καρδιά της ενώ έβλεπε τα πέναλτι, αλλά κι ένας άνδρας που έσπασε τη μύτη του σε καυγά!

ΠΗΓΗ: Independent

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κλίμα τροπικό με φόντο τους… 8! Η καρδιά της Ελλάδας “χτυπάει” στο Ρεσίφε – Η πιο μεγάλη ώρα της Εθνικής στο Μουντιάλ το ματς με την Κόστα Ρίκα

Οι διεθνείς έστειλαν επιστολή στον Αντώνη Σαμαρα: Δεν θέλουμε πριμ!

“Απαιτητικοί” οι Κοσταρικανοί: “Καταστρέψτε την Ακρόπολη και κατακτήστε τον Όλυμπο”

Το χάμστερ δεν είναι μαζί μας! Έδειξε Κόστα Ρίκα (VIDEO)

Καραγκούνης: Νιώθω ευλογημένος και θέλω να ξαναδώσουμε χαρά στους Έλληνες

Χαριστέας: Δεν δέχομαι να έχουν γνώμη οι άσχετοι για την Εθνική

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε