Δευτέρα, 26 Αυγ.
31oC Αθήνα

Μουντιάλ 2014: Πήρε… φόρα ο Μέσι! (VIDEO)

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Με τον Λιονέλ Μέσι να βρίσκει δυο φορές τα αντίπαλα δίχτυα (έφτασε τα τέσσερα σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο), η Αργεντινή επικράτησε με 3-2 της Νιγηρίας και κατέκτησε την πρωτιά στον 6ο όμιλο του Μουντιάλ έχοντας μόνο νίκες. Με Ελβετία στους “16”.

Μετά τις Κολομβία και Ολλανδία, η Αργεντινή είναι η επόμενη ομάδα που έκανε το… απόλυτο σε όμιλο του Μουντιάλ της Βραζιλίας, επικρατώντας με 3-2 της Νιγηρίας και θα τεθεί αντιμέτωπη στους “16” με την Ελβετία

Πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ, έφτασε τα 4 στην διοργάνωση και έπιασε τον Νεϊμάρ στην κορυφή του πίνακα των σκόρερς. Η Νιγηρία κατέκτησε την δεύτερη θέση του 5ου ομίλου και θα αντυιμετωπίσει στους “16” την Γαλλία.

Ο Λιονέλ Μέσι άνοιξε… λογαριασμό στο παιχνίδι στο 3΄, παίρνοντας το ριμπάουντ από το σουτ του Ντι Μαρία στο δοκάρι, αλλά στην επόμενη επίθεση οι “πράσινοι αετοί” ισοφάρισαν με ωραίο, τεχνικό σουτ του Αχμέντ Μούσα.

Η «αλμπισελέστε» κυριάρχησε στη συνέχεια, είχε έντονη επιθετική δραστηριότητα κι έχασε ευκαιρίες με τους Ιγκουαΐν, Αγουέρο και Ντι Μαρία, πριν ο Μέσι φτάσει τον Νεϊμάρ στην πρώτη θέση των σκόρερ σημειώνοντας το τέταρτο τέρμα του στο Μουντιάλ, με απευθείας εκτέλεση φάουλ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου 45λέπτου η Νιγηρία ισοφάρισε και πάλι με τον Μούσα (47΄), που τελείωσε άψογα τη φάση, αλλά τα αμυντικά της κενά έδωσαν την ευκαιρία στον Μάρκος Ρόχο να γράψει (με προβολή) το τελικό 3-2 στο 50΄.

Διαβάστε ακόμα…

Λάλας προς Μπάλακ: “Γίνε λίγο πιο… Έλληνας”! (VIDEO)

Μουντιάλ 2014: Απίστευτος ξυλοδαρμός Αλγερινού οπαδού από Αστυνομικό (VIDEO)

Σε απολογία ο Σουάρες – Απειλείται ακόμα και με διετή αποκλεισμό!

Μουντιάλ 2014: Σουάρες γιατί έχεις τόσο μεγάλα δόντια; Όλα τα δαγκώματα του Ουρουγουανού!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ NEWSIT

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε