Κυριακή, 25 Αυγ.
34oC Αθήνα

Μουντιάλ 2014: Προσπάθησαν να βιάσουν τουρίστρια

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ REUTERS
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ REUTERS

Μια από τις μεγαλύτερες αγωνίες για το Μουντιάλ της Βραζιλίας ήταν η ασφάλεια. Κι αν τα γήπεδα είναι έτοιμα και η διοργάνωση ξεκίνησε κανονικά, αλλά οι καταγγελίες για την απόπειρα βιασμού τουρίστριας προκαλούν ερωτήματα και φόβο.

Αμερικανίδα τουρίστρια κατήγγειλε ότι το βράδυ της περασμένης Παρασκευής κάποιος προσπάθησε να τη βιάσει κατά τη διάρκεια του αγώνα Αυστραλία – Χιλή για την πρώτη αγωνιστική του Μουντιάλ. Όλα έγιναν στην πολιτεία Μάτο Γκρόσο.

Η 24χρονη τουρίστρια και ο σύντροφός της έμεναν στο σπίτι κάποιου που γνώρισαν την Παρασκευή και όπως ισχυρίζεται ξύπνησε ουρλιάζοντας επειδή αντελήφθη ότι ένας άνδρας βρισκόταν επάνω της, σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας.

Η 24χρονη γυναίκα συνοδεύτηκε από αξιωματούχους της αμερικανικής πρεσβείας στη Βραζιλία σε νοσοκομείο, σύμφωνα με το Reuters, που επικαλείται ανακοίνωση της αστυνομίας της πολιτείας.

Αφότου έγιναν ιατρικές εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρξε βιασμός, ενώ η αστυνομία περιμένει τα αποτελέσματα περαιτέρω εξετάσεων, σύμφωνα με μια δεύτερη αναφορά που συνέταξαν αξιωματούχοι ασφαλείας.

Οι αρχές διέταξαν έρευνα και πολλοί άνθρωποι ανακρίθηκαν σχετικά με το περιστατικό, συμπεριλαμβανομένου του ιδιοκτήτη του σπιτιού, ωστόσο κανείς μέχρι στιγμής δεν έχει συλληφθεί.

Το περιστατικό καθώς και η απαγωγή ενός ξένου φοιτητή στην πόλη Ρίο ντε Τζανέιρο τον Απρίλιο, εγείρουν τις ανησυχίες σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας στη χώρα κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η “φτηνή” ήττα της Εθνικής, τα λάθη και ο “τελικός” με την Ιαπωνία – Τι σημαίνει για την Ελλάδα η ήττα των “σαμουράι” από την Ακτή Ελεφαντοστού

Σάντος: Όποιος μιλάει για αδικία δε βλέπει την αλήθεια!

Είπε τη Σοφία Λόρεν “γκομενάρα” – “Πάγωσε” η Ιταλίδα ντίβα

Δέσποινα Καμπούρη – Βαγγέλης Ταρασιάδης: Νέες φωτογραφίες από το γάμο τους

Mundial 2014: “Σούπερ Μάριο”! Δάμασαν τα… λιοντάρια οι Ιταλοί (VIDEO)

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε