Κυριακή, 18 Αυγ.
30oC Αθήνα

Μπάγερ Λεβερκούζεν – Στουτγκάρδη 2-2: Κατέκτησε το Super Cup Γερμανίας στη διαδικασία των πέναλτι (4-3) και με δέκα παίκτες

Μπάγερ Λεβερκούζεν – Στουτγκάρδη 2-2: Κατέκτησε το Super Cup Γερμανίας στη διαδικασία των πέναλτι (4-3) και με δέκα παίκτες
Reuters

Το πρώτο Super Cup Γερμανίας στην ιστορία της κατέκτησε η Μπάγερ Λεβερκούζεν. Παίζοντας με δέκα παίκτες από το 37′, η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο έστειλε το ματς με την Στουτγκάρδη να κριθεί στα πέναλτι, ισοφαρίζοντας σε 2-2 στο 88′ και εκεί κατέκτησε το τρόπαιο με 4-3.

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν άρχισε τους… άθλους, κατακτώντας τον πρώτο τίτλο της σεζόν στη Γερμανία. Παίζοντας με αριθμητικό μειονέκτημα, η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο έστειλε τον τελικό του Super Cup με την Στουτγκάρδη να κριθεί στα πέναλτι, ισοφαρίζοντας στο 88′. Από τη “βούλα” οι “ασπιρίνες” ήταν πιο εύστοχες (4-3) και κατάφερα να σηκώσουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους το συγκεκριμένο τρόπαιο, μετά το περσινό νταμπλ.

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν είδε στο 11′ τον Μπόνιφεϊς να ανοίγει το σκορ, αλλά η Στουτγκάρδη αντέδρασε άμεσα και στο 15′ είδε τον Μιλό να φέρνει το ματς στα ίσα.

Τα πράγματα… ζόρισαν για τις “ασπιρίνες” στο 37′, με τον Τεριέ να πέφτει εντελώς άτσαλα στα πόδια του Ντεμίροβιτς με αποτέλεσμα να δει την κόκκινη κάρτα.

Στο 63′ ο Κράτζικ έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Ντενίς Ουντάβ με προβολή έγραψε το 2-1 για την Στουτγκάρδη. Η Λεβερκούζεν δεν το έβαλε κάτω και κατάφερε να κάνει το 2-2 στο 88′ με τον Σικ. στη διαδικασία των πέναλτι η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο ήταν πιο ικανή και τυχερή και επικράτησε 4-3 για να πάρει το Super Cup.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις