Κυριακή, 30 Ιουν.
32oC Αθήνα

Μπαρτσελόνα: O Τσάβι Πασκουάλ εμφανίζεται φαβορί για τον πάγκο των Kαταλανών

Μπαρτσελόνα: O Τσάβι Πασκουάλ εμφανίζεται φαβορί για τον πάγκο των Kαταλανών
Eurokinissi

Η Ρεάλ Μαδρίτης “σκούπισε” με 3-0 την Μπαρτσελόνα στους ημιτελικούς της Liga Endesa και ο Ρότζερ Γκριμάου είναι έτοιμος να απολυθεί και ο Τσάβι Πασκουάλ εμφανίζεται επικρατέστερος να τον διαδεχθεί και να επιστρέψει στους “μπλαουγκράνα”.

Μια ημέρα μετά τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα από την Ρεάλ Μαδρίτης στα ημιτελικά της Liga Endesa, η “Mundo Deportivo” ασχολείται με την… επόμενη ημέρα στον πάγκο των Καταλανών, τονίζοντας πως ο Ρότζερ Γκριμάου μετράει… αντίστροφα και πως ετοιμάζεται να πει “αντίο” στην ομάδα.

Ο 45χρονος τεχνικός έχει υπογράψει κλειστό συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα για δύο χρόνια το οποίο αναμένεται να τερματιστεί, λόγω του ότι η ομάδα τελείωσε τη σεζόν χωρίς κούπα έπειτα από τη σεζόν 2016-2017.

Το ίδιο Μέσο, αναφέρει ότι ο Τσάβι Πασκουάλ είναι το πρώτο φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα. Ο επαναπατρισμός του Ισπανού τεχνικού φαίνεται πως δεν είναι εύκολη υπόθεση καθώς οι οικονομικές απαιτήσεις του είναι αρκετά μεγάλες.

Υπενθυμίζεται ότι ο άλλοτε κόουτς του Παναθηναϊκού και νυν προπονητής της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, ήταν ο “μαέστρος” στην τελευταία Euroleague του κλαμπ, το 2010.

Εκτός του Τσάβι Πασκουάλ, στη λίστα της Μπαρτσελόνα φέρεται να βρίσκονται οι Γιάκα Λάκοβιτς, Σέρτζιο Σκαριόλο και Άλεξ Μουμπρού, με τους πρώτους δύο να έχουν το προβάδισμα, σε σχέση με τον Μουμπρού.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις