Site icon NewsIT

Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο: Μουλωχτός! Έτσι χτυπούσε ο Σουάρες (VIDEO)

06.04.2016 | 11:18
ΦΩΤΟ Reuters

ΦΩΤΟ Reuters

Οι Μαδριλένοι τελείωσαν το ματς με την Μπαρτσελόνα με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Τόρες, ωστόσο “φωνάζουν” για δύο φάσεις όπου θα μπορούσε να είχε αποβληθεί και ο Λουίς Σουάρες.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός της Μπαρτσελόνα πέτυχε δύο γκολ κόντρα στην Ατλέτικο, αλλά είχε και δύο… ύπουλα χτυπήματα σε αντιπάλους, τα οποία έκαναν έξαλλους τους “ροχιμπλάνκος”.

Η πρώτη αφορά μια κλωτσιά εν ψυχρώ πάνω στον Χουανφράν, την ώρα που ο αμυντικός των ροχιμπλάνκος απομάκρυνε την μπάλα, ενώ η δεύτερη είναι το χτύπημα στο πρόσωπο του Φιλίπε Λουίς, στο δεύτερο μέρος του αγώνα.

“Το πιο άσχημο από όλα είναι ότι η UEFA ασχολείται με τις φανέλες των ομάδων και όχι με το να βάλει έναν διαιτητή που θα είναι άξιος της περίστασης. Είναι πραγματικά κρίμα. Αν πάρεις τις φάσεις ξεχωριστά, μπορείς να δώσεις κίτρινη κάρτα, αλλά τα κριτήρια είναι διαφορετικά”, τόνισε ο Φερνάντο Τόρες μετά το τέλος του προημιτελικού, δείχνοντας την απογοήτευση του για την αποβολή του και συγκρίνοντας την περίπτωση του με αυτή του Σουάρες.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version