Site icon NewsIT

Μπαρτσελόνα – Εφές: Οι αιχμές του Γιασικεβίτσιους και το τηλέφωνο του Ερντογάν

31.05.2021 | 01:02
Μπαρτσελόνα – Εφές: Οι αιχμές του Γιασικεβίτσιους και το τηλέφωνο του Ερντογάν

Basketball - Euroleague Final - FC Barcelona v Anadolu Efes Istanbul - Lanxess Arena, Cologne, Germany - May 30, 2021 FC Barcelona coach Sarunas Jasikevicius REUTERS/Thilo Schmuelgen

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία του τελικού της Euroleague ανάμεσα στην Μπαρτσελονά και την Εφές.

Ο Λιθουανός τεχνικός Καταλανών τα… είχε με τους διαιτητές σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, κάνοντας λόγο για περισσότερο σεβασμό στην πλευρά της Εφές.

«Δεν θέλω να βάλω μπελάδες στον εαυτό μου. Όμως, είμαι δυσαρεστημένος με ορισμένα πράγματα. Σίγουρα, θα ενημερώσουμε την Euroleague. Δεν μπορούμε να το αφήσουμε έτσι. Προφανώς, υπήρξε περισσότερος σεβασμός προς την άλλη πλευρά. Δεν με ενδιαφέρει αν θα τιμωρηθώ. Θα ακούσουν στην Euroleague όσα θα τους πούμε», τόνισε ο Γιασικεβίτσιους.

Από την πλευρά του, ο Εργκίν Αταμάν πρόσθεσε: «Για δύο χρόνια λέγαμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε και το κάναμε. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Αρχίσαμε τον τελικό με άγχος και κάναμε πολλά λάθη. Μετά βρήκαμε τον ρυθμό μας.

Όπως είπα και στη συνέντευξη Τύπου, ο Λάρκιν είναι ένας από τους κορυφαίους μου παίκτες μαζί με τον Μίσιτς. Μας έλειψε ο Λάρκιν στον ημιτελικό, αλλά σήμερα κέρδισε το ματς μαζί με τον Μίσιτς. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, τα πήγαν εξαιρετικά».

Παράλληλα, ο Τούρκος τεχνικός αποκάλυψε ότι μίλησε με τον Ταγίπ Ερντογάν μετά το τέλος του αγώνα και τον θρίαμβο της τουρκικής ομάδας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version