Κυριακή, 13 Οκτ.
22oC Αθήνα

Μπαρτζώκας για Μιλουτίνοφ: Κάνει ατομικές προπονήσεις, όσο γρηγορότερα μπει, τόσο το καλύτερο

Μπαρτζώκας για Μιλουτίνοφ: Κάνει ατομικές προπονήσεις, όσο γρηγορότερα μπει, τόσο το καλύτερο
ΦΩΤΟ eurokinissi

Το update του Γιώργου Μπαρτζώκα για την κατάσταση του Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ο Ολυμπιακός συνέτριψε τον Άρη με 102-72 στο ΣΕΦ για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan GBL, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μένει ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του και να αναφέρεται στην κατάσταση του Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ο Έλληνας προπονητής ανέφερε ότι ο Σέρβος σέντερ θα χρειαστεί τουλάχιστον τρεις προπονήσεις για να μπορέσει να παίξει.

“Δεν έχει μπει στην ομαδική προπόνηση, κάνει ατομικές, έχει κάνει πολύ προπόνηση στα βάρη. Αύριο έχουμε μόνο μια προπόνηση, μόνο τακτικής γιατί παίζουμε την Τρίτη, οπότε πρέπει να πάρει πάνω από 3 προπονήσεις για να παίξει ένα ματς μετά από έναν μήνα απουσίας. Όσο γρηγορότερα μπει, τόσο το καλύτερο για εμάς”, ανέφερε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα:

Για το αν διαλύθηκαν οι αμφιβολίες με την αποψινή εμφάνιση: “Όταν λέτε αμφιβολία σε ό,τι αφορά στο τι μπάσκετ μπορούμε να παίξουμε, δεν χωράει αμφιβολία, απλά χρειαζόμαστε χρόνο. Κάθε προπόνηση και κάθε αγώνας είναι προς όφελός μας. Βεβαίως καταλαβαίνετε ότι είναι σημαντική η συνεισφορά του Φαλ που μπήκε στην ομάδα και δημιουργεί μια άλλη συνθήκη στο πώς παίζουμε. Πασάρει καλά, είναι καλός δέκτης της μπάλας και καταλαβαίνει το παιχνίδι και αμυντικά και επιθετικά. Μέσω αυτού του γεγονότος και από την προσπάθεια όλων, γίναμε πολύ ομαδικοί. Είχαμε 27 ασίστ.

Γενικά ο Άρης έπαιξε δύσκολα ευρωπαϊκά παιχνίδια και είχε και το ταξίδι και πρέπει να προσαρμοστεί σε αυτά τα δεδομένα, όπως και εμείς γιατί παίξαμε Παρασκευή. Για αυτό είναι πολύ σημαντικό και για εμάς που μοιράσαμε τον χρόνο και κανείς δεν έπαιξε πάρα πολύ.

Για τον Μιλουτίνοφ: Δεν έχει μπει στην ομαδική προπόνηση, κάνει ατομικές, έχει κάνει πολύ προπόνηση στα βάρη. Αύριο έχουμε μόνο μια προπόνηση, μόνο τακτικής γιατί παίζουμε την Τρίτη, οπότε πρέπει να πάρει πάνω από 3 προπονήσεις για να παίξει ένα ματς μετά από έναν μήνα απουσίας. Όσο γρηγορότερα μπει, τόσο το καλύτερο για εμάς.

Έχουμε 15-16 παίκτες που πιστεύουμε ότι μπορούν να είναι στη 12άδα. Όλοι πρέπει να καταλάβουν ότι μπορούν να είναι πρωταγωνιστές, αλλά όλοι μπορούν να βρεθούν και εκτός 12άδας.

Για τη διαβολοβδομάδα: “Δεν θα ήθελα να πάω στο παιχνίδι με την Εφές. Δεν είναι αυτή η λογική μας, το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι το επόμενο. Το Μιλάνο είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα, με πολύ καλό προπονητή, ελπίζουμε να είναι ένα παιχνίδι που θα χαρεί και ο κόσμος, μακάρι να τους προσφέρουμε τον καλύτερό μας εαυτό”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις