Σάββατο, 17 Αυγ.
31oC Αθήνα

Μπαρτζώκας μετά το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Η πίεση αποτυπώθηκε σε χαμένα σουτ και βολές, αλλά θα επανέλθουμε στο 5ο ματς»

Μπαρτζώκας μετά το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Η πίεση αποτυπώθηκε σε χαμένα σουτ και βολές, αλλά θα επανέλθουμε στο 5ο ματς»
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 88-85 τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για τον τέταρτο τελικό της Basket League και ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στα χαμένα σουτ και τις βολές των παικτών του στο φινάλε του αγώνα.

Ο Ολυμπιακός είχε πολλές ευκαιρίες να φέρει στα ίσια το ματς στο τέλος, αλλά τις “σπατάλησε” και ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη για να στείλει τη σειρά σε πέμπτο ματς στο ΟΑΚΑ, με τον Μπαρτζώκα να υποστηρίζει στην ΕΡΤ, ότι η ομάδα του θα επανέλθει για τη νίκη τίτλου στην έδρα των “πρασίνων”.

Οι δηλώσεις του Μπαρτζώκα

Για την έκβαση του αγώνα: “Η άμυνα μας δεν λειτούργησε στο δεύτερο ματς, πολλές χαμένες βολές. Οκ θα ετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι. Είχαμε μεγάλη πίεση για να καθαρίσουμε το παιχνίδι. Αποτυπώθηκε σε τόσα χαμένα ανοικτά σουτ, σε τόσες χαμένες βολές και θα ετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι. Είχαμε πίεση μεγάλη, έπρεπε να παίξουμε καλύτερα αμυντικά, αλλά θα επανέλθουμε για το παιχνίδι της Παρασκευής”.

Για τη ζέστη στο παιχνίδι: “Τι να κάνεις είναι μία από τις δύο ομάδες δύσκολες”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις