Site icon NewsIT

Μπαχάμες – Ελλάδα: H εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην επιστροφή του με τα «γαλανόλευκα»

27.06.2024 | 23:44
Μπαχάμες – Ελλάδα: H εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην επιστροφή του με τα «γαλανόλευκα»

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ACROPOLIS AEGEAN 2024 / ΕΛΛΑΔΑ - ΜΠΑΧΑΜΕΣ (ΑΡΓΥΡΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ / EUROKINISSI)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αγωνίστηκε για 15 λεπτά στη φιλική αναμέτρηση της Εθνική Ελλάδας ενάντια στις Μπαχάμες, με τον «Greak Freak» να σημειώνει 14 πόντους, να μαζεύει πέντε  ριμπάουντ και να δίνει μια ασίστ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά από 48 ημέρες εκτός παρκέ, επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, με τον star των Μιλγουόκι Μπακς και Εθνικής Ελλάδας να παίρνει λεπτά συμμετοχής στην νικηφόρα αναμέτρηση απέναντι στις Μπαχάμες.

Ο «Greak Freak» όπως είναι λογικό ξεχώρισε με την παρουσία του στο ΣΕΦ, παρότι αγωνίστηκε για μόλις 15 λεπτά.

Παρόλα αυτά η ποιότητα του ήταν τέτοια, που ο Αντετοκούνμπο πέτυχε ορισμένα εκπληκτικά καρφώματα, με τον ίδιο να τελειώνει τον αγώνα με 14 πόντους (4/6 δίποντα, 5/6 βολές), πέντε ριμπάουντ και μια ασίστ.

Παράλληλα ο ίδιος έδειξε πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και είχε αρμονική συνεργασία με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, ιδιαίτερα με το Νικ Καλάθη.

Τελευταία φορά που ο Γιάννης αγωνίστηκε με το εθνόσημο ήταν στο Ευρωμπάσκετ του 2022, στην ήττα από την Γερμανία, 653 μέρες πριν.

Μάλιστα στην επανεμφάνιση του με τη «γαλανόλευκη» ο ίδιος θέλησε να ποστάρει μια σχετική φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

«Πέρασε πολύς καιρός από το τότε που χορέψαμε μαζί» ανέφερε χαρακτηριστικά ο star του ΝΒΑ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version