Site icon NewsIT

Μπεν Γεντέρ: Εισαγγελική πρόταση για φυλάκιση του Γάλλου επιθετικού μετά τις κατηγορίες για απόπειρα βιασμού

16.10.2024 | 00:37
Μπεν Γεντέρ: Εισαγγελική πρόταση για φυλάκιση του Γάλλου επιθετικού μετά τις κατηγορίες για απόπειρα βιασμού

epa11192404 Wissam Ben Yedder of AS Monaco in action during the French Ligue 1 soccer match between AS Monaco and Paris Saint Germain, in Monaco, 01 March 2024. EPA/SEBASTIEN NOGIER

Τη φυλάκιση του ποδοσφαιριστή, Γουισάμ Μπεν Γεντέρ, στον οποίο αποδίδονται οι κατηγορίες της σεξουαλικής επίθεσης και της απόπειρας βιασμού, πρότεινε ο Εισαγγελέας στη Λιόν, που χειρίζεται την υπόθεση.

Ο πρώην αρχηγός της Μονακό, Γουϊσάμ Μπεν Γεντέρ, ο οποίος αποχώρησε το καλοκαίρι, μετά από πέντε χρόνια από τον σύλλογο του πριγκιπάτου, βλέπει τον… κλοιό να σφίγγει, μετά για τις κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης.

Ο 34χρονος Γάλλος κατηγορείται, μαζί με τον αδερφό του, από δύο γυναίκες για απόπειρα βιασμού. Η δίκη ολοκληρώθηκε την Τρίτη (15.10.2024), με τη εισαγγελία να προτείνει τη φυλάκιση του Μπεν Γεντέρ για 18 μήνες, με επιπλέον ενάμισι χρόνο με αναστολή, ενώ σύμφωνα με το γαλλικό Foot Mercato απορρίφθηκε το αίτημα της πλευράς του παίκτη. για να πάει ο 34χρονος σε κέντρο αποτοξίνωσης.

Ο Μπεν Γεντέρ μαζί με τον μικρότερο αδελφό του είχαν έρθει σε ερωτική επαφή με δυο νεαρές γυναίκες, οι οποίες υποστηρίζουν πως δέχτηκαν σεξουαλική κακοποίηση και προχώρησαν σε καταγγελία στις αστυνομικές αρχές.

Το περιστατικό συνέβη το καλοκαίρι του 2023, με τον Μπεν Γεντέρ να τίθεται αρχικά υπό δικαστική επιτήρηση. Μάλιστα είχε καταθέσει εγγύηση ύψους 900 χιλιάδων ευρώ προκειμένου ν’ αφεθεί ελεύθερος από τις αστυνομικές αρχές.

Σημειώνεται δε, ότι ο Μπεν Γεντέρ είχε ισχυριστεί πως ήταν μεθυσμένος την ώρα του περιστατικού, ενώ είχε προτείνει να πάει σε κέντρο απεξάρτησης ούτως ώστε να αποφύγει την προφυλάκιση, ωστόσο το αίτημά του απορρίφθηκε.

Ο εισαγγελέας λοιπόν, όπως αναφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ, πρότεινε φυλάκιση 18 μηνών με ενάμισι χρόνο αναστολή, με τα πράγματα να είναι δύσκολα πλέον για τον 34χρονο ποδοσφαιριστή αφού το ενδεχόμενο να βρεθεί πίσω από τα κάγκελα μοιάζει όλο και πιο πιθανό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version