Site icon NewsIT

“Μπλόκο” οπαδών έξω από την Τούμπα! Αποχώρησε ο Σαββίδης

14.02.2016 | 23:28
ΦΩΤΟ Eurokinissi

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε ο περιβάλλοντας χώρος του γηπέδου της Τούμπας, μετά τη νέα ήττα του ΠΑΟΚ, η οποία εξόργησε τους φίλους της ομάδας.

Οι οπαδοί του “δικέφαλου του βορρά” βρέθηκαν έξω από τα αποδυτήρια του γηπέδου και επιχείρησαν να μπουν μέσα, αλλά η Αστυνομία τους εμπόδισε, με αποτέλεσμα να υπάρξουν κάποιες μικροσυμπλοκές.

Λίγο αργότερα η κατάσταση ηρέμησε, με τον κόσμο του ΠΑΟΚ να παραμένει μέχρι αργά το βράδυ έξω από τα αποδυτήρια και να ζητάει να μιλήσει με τους παίκτες της ομάδας. Μετά τη συνάντηση που είχε με τον Ιγκόρ Τούντορ, ο Ιβάν Σαββίδης αποχώρησε από γήπεδο, με μία μερίδα των φίλων των “ασπρόμαυρων” να τον αποδοκιμάζει. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θεωρούν και τον ισχυρό άνδρα της ομάδας υπεύθυνο για την τραγική εικόνα της ομάδας.

Μετά το τέλος του αγώνα, φυσικά, οι αποδοκιμασίες και τα υβριστικά συνθήματα για τον Ιγκόρ Τούντορ και τους παίκτες του ήταν έντονα. Να σημειωθεί , πάντως, πως οι παίκτες του Ηρακλή, όπως κι αυτοί του Πανιωνίου στο Κύπελλο πριν από λίγες μέρες, χειροκροτήθηκαν θερμά από τον κόσμο του ΠΑΟΚ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version