Δευτέρα, 7 Οκτ.
23oC Αθήνα

Mπλόκο στο πούλμαν της ΑΕΚ

Ο Μπλάνκο χάρισε τον βαθμό στην ΑΕΚ
Ο Μπλάνκο χάρισε τον βαθμό στην ΑΕΚ

Μπλόκο στην αποστολή της ΑΕΚ απο εξαγριωμένους οπαδούς, μετά την ισοπαλία 2-2 με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο.

Οι “κιτρινόμαυροι” αν και βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με τον Μαντούκα στο 21ο λεπτό, δεν κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμά . Ο Σάχα μπορεί να απέκρουσε το πέναλτι του Τζούνιορ στο 43, αλλά δεν κατάφερε να σταματήσει τον Λεάλ.

Ο άσος του Εργοτέλη αρχικά στο 51′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ και στη συνέχεια στο 71′ με ωραίο σουτ, έκανε την ανατροπή για τους γηπεδούχους.

Για δέκα λεπτά όμως, καθώς στο 81′ ο Σκόκο κέρδισε πέναλτι και ο Μπλάνκο έκανε το 2-2.

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Γελαδάρης, Κορδονούρης, Ζούνιορ, Ρουμπάκης, Σασιασβίλι, Ορφανός (54′ Μπέτο), Βερπακόφσκις, Τσεσνάουσκις (39′ Λεάλ), Φραγκουλάκης, Ρομάνο.
AEK (Nτούσαν Μπάγεβιτς): Σάχα, Μαϊστόροβιτς, Σκόκο, Μπλάνκο, Αραούχο, Καράμπελας, Μαντούκα (76′ Χέρσεϊ), Ενσαλίβα (79′ Γκερέιρο), Νέμεθ (85′ Παυλής), Καφές, Γιάχιτς. 

 
 

Άξιες αναφοράς πάντως είναι οι αποδοκιμασίες προς τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, για πρώτη φορά μετά την 2η επιστροφή του ως προπονητής της ΑΕΚ. Στις εξέδρες του Παγκρήτιο είχαν κρεμαστεί αρκετά πανό που απευθύνονται σε αυτόν, στους παίκτες και στη διοίκηση. “Ο Θρασύβουλος και ο θρασύδειλος”, “Παίκτες, προπονητής και διοίκηση, ξεκουμπιστείτε απο εδώ”, ήταν πιο χαρακτηριστικά. Μάλιστα οι φίλοι της Ένωσης ως αντίδραση έχουν κρεμάσει αρκετά απο τα πανό τους ανάποδα.

 

Η συνέχεια δόθηκε την ώρα που το πούλμαν με την αποστολή της ομάδας πήγαινε απο το Παγκρήτιο στο αεροδρόμιο. Περίπου 100 «κιτρινόμαυροι» κατάφεραν να το ακινητοποίησαν. Αμέσως άρχισαν τα… γαλλικά, ενώ κάποιοι πέταξαν ακόμη και πέτρες. Τελικά η παρουσία του Βασίλη Δημήτρη βοήθησε στο να φτάσει η αποστολή της ΑΕΚ στο αεροδρόμιο…

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε