Site icon NewsIT

Μπόρατς Μπάνια Λούκα – ΠΑΟΚ: Σύνθημα πρόκρισης από Λουτσέσκου

30.07.2024 | 14:36
Μπόρατς Μπάνια Λούκα – ΠΑΟΚ: Σύνθημα πρόκρισης από Λουτσέσκου

CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΠΑΟΚ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΒΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM)

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θέλησε να σχολιάσει τίποτα για τις τελευταίες μεταγραφές του ΠΑΟΚ (Τισουντάλι, Σορετίρε και Τσάλοβ), εστιάζοντας την προσοχή του στη ρεβάνς με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα για τον δεύτερο προκριματικό του Champions League.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, μίλησε για τον επαναληπτικό του 3-2 της Τούμπας, στέλνοντας μήνυμα πρόκρισης στον τρίτο γύρο του Champions League.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου:

Τι διαφορετικό περιμένει να δει από τον ΠΑΟΚ σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι;

«Περιμένουμε να πάρουμε την πρόκριση. Θα είναι μία μάχη, δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι. Θα πάμε να παλέψουμε, να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, μας ενδιαφέρει μόνο η πρόκριση. Ξέρουμε τι συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα. Το παιχνίδι κρίθηκε από εμάς, θετικά και αρνητικά. Κάναμε δύο γκολ δώρο. Το πέναλτι που πήρε η Μπάνια Λούκα είναι τεράστιο λάθος του διαιτητή και το δεύτερο γκολ τους προήλθε από οφσάιντ. Είναι λεπτομέρειες που δεν συζητήθηκαν πριν, τις αναφέρω τώρα.

Η Μπάνια Λούκα είναι μία εργατική ομάδα, οδηγεί το παιχνίδι σε σημεία που θέλει να εκμεταλλευτεί. Περιμένω από την ομάδα μου να είναι πολύ αφοσιωμένη, να δείξει μεγαλύτερο πάθος και συγκέντρωση. Περιμένω από τον καθένα τους μία μεγάλη μάχη για την πρόκριση».

Για το αν θα δούμε παίκτες με μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχές συγκριτικά με την πρεμιέρα;

«Μία εβδομάδα, είναι μία εβδομάδα. Ίσως δεν είναι αρκετός χρόνος για ορισμένους παίκτες. Είναι άλλο να δουλεύει κάποιος πέντε εβδομάδες μαζί μας, άλλο τρεις και άλλο δύο. Ενδεχομένως να έχουμε λύσεις από παίκτες που θα έρθουν στα 30-40 λεπτά του αγώνα και να εκμεταλλευτούμε την κούραση του αντιπάλου.

Για το αν το πρώτο ματς βοήθησε στην… προσγείωση των παικτών του;

«Πριν από μία εβδομάδα κερδίσαμε 3-2. Μην αφήνουμε την σημασία της νίκης να περνάει έτσι. Το θέμα του… πετάμε είναι κάτι διαφορετικό και εκφράζεται διαφορετικά από τον κάθε παίκτη. Να αντιληφθούμε την προσπάθεια που γίνεται γιατί έχουμε πράγματα μπροστά μας που θέλουμε να πετύχουμε».

Για το τι τον εξέπληξε από την Μπάνια Λούκα;

«Ο πρωταθλητής είναι πρωταθλητής. Είναι νικητής, έχει αυτήν την νοοτροπία, αν δεν είσαι στο 100% της συγκέντρωσης σου, εγκυμονεί ο κίνδυνος να μην πάνε τα πράγματα, όπως τα θέλεις. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάτι που ξέρω ή δεν ξέρω για την Μπάνια Λούκα. Επιμένω πως αυτό που παίζει ρόλο είναι η συγκέντρωση, η δουλειά και η ταπεινότητα που πρέπει να δείξουμε».

Για τον Τισουντάλι, την άφιξη Τσάλοβ και τον Σορετίρε:

«Δεν μιλάω για τις μεταγραφές, έχουμε ένα παιχνίδι αύριο».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version