Site icon NewsIT

“Μπόρες” ο Ηρακλής και ο Λεβαδειακός, αλλά δεν μπόρεσαν…

16.01.2016 | 21:43
ΦΩΤΟ Eurokinissi

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Λεβαδειακός και ο Ηρακλής πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1), στη σ' ένα καλό παιχνίδι για τη 18η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Το live του αγώνα

Ο αγώνας είχε γρήγορο ρυθμό και πολλές φάσεις και διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή. Περισσότερες ευκαιρίες είχε ο Λεβαδειακός.

Το σκορ άνοιξε γρήγορα, καθώς βρήκε δίχτυα με δυνατό σουτ στο 9′ ο Τσιλιανίδης, ο οποίος πήρε την ασίστ από τον Μπουκουβάλα.

Ο Λεβαδειακός δοκίμασε να “απαντήσει” στο 19′. Τότε, ο Μπεν εκτέλεσε κόρνερ, ο Μάντζιος έκανε το κοντρόλ το στήθος μέσα στην περιοχή και σούταρε, αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Χουάντερσον.

Το γκολ ήρθε για τον Λεβαδειακό, αλλά στο 37′. Επειτα από σέντρα του Μπεν, ο Σαραμαντάς προσπάθησε να διώξει με το κεφάλι, όμως έστρωσε την μπάλα στον Γιακουμάκη, ο οποίος με σουτ πάνω στην κίνηση ισοφάρισε για τον Λεβαδειακό.

Σε αντίθεση με το πρώτο ημίχρονο, ο ρυθμός στο δεύτερο δεν ήταν καλός… Η πρώτη καλή φάση έγινε στο 62′, όταν ο Μπουλούτ έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Βέλλιος δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα κι η προβολή του Κυριακίδη έφυγε άουτ.

Είχε και ο Λεβαδειακός ευκαιρίες με μεγαλύτερη αυτή του 70′ όταν ο Μάντζιος έκανε το σουτ, έδιωξε ο Χουάντερσον και από κοντά ο Μπουκουβάλας έδιωξε προ του Γιακουμάκη.

 

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Άκης Μάντζιος): Τσιντώτας, Τσουρίκοφ (46′ Γιάχιτς), Στάθης, Τριποτσέρης, Μεντί, Νικολάου, Ντομοβτσίκσι (57′ Μερεμπασβίλι), Μάντζιος, Μάγκας (65′ Μαχαίρας), Γιακουμάκης, Μπεν.
ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Καρασαλίδης, Πασάς, Τσιλιανίδης, Κυριακίδης (90′ Λουκίνας), Μπουλούτ (77′ Τσότρας), Βέλλιος.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version