Site icon NewsIT

Μπόρνμουθ – Άρσεναλ 2-0: Τα «κεράσια» υποχρέωσαν τους Λονδρέζους στην πρώτη τους ήττα για την Premier League

19.10.2024 | 21:50
Μπόρνμουθ – Άρσεναλ 2-0: Τα «κεράσια» υποχρέωσαν τους Λονδρέζους στην πρώτη τους ήττα για την Premier League

Soccer Football - Premier League - AFC Bournemouth v Arsenal - Vitality Stadium, Bournemouth, Britain - October 19, 2024 AFC Bournemouth's Ryan Christie celebrates scoring their first goal with Justin Kluivert and Antoine Semenyo REUTERS/Ian Walton EDITORIAL USE ONLY. NO USE WITH UNAUTHORIZED AUDIO, VIDEO, DATA, FIXTURE LISTS, CLUB/LEAGUE LOGOS OR 'LIVE' SERVICES. ONLINE IN-MATCH USE LIMITED TO 120 IMAGES, NO VIDEO EMULATION. NO USE IN BETTING, GAMES OR SINGLE CLUB/LEAGUE/PLAYER PUBLICATIONS. PLEASE CONTACT YOUR ACCOUNT REPRESENTATIVE FOR FURTHER DETAILS..

Η ψυχωμένη Μπόρνμουθ κέρδισε 2-0 την Άρσεναλ εντός έδρας, με την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα να χάνει για πρώτη φορά στην Premier League. Αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για τους Λονδρέζους ο Σαλιμπά.

Εφιαλτικό ήταν το απόγευμα της Άρσεναλ στο «Vitality Stadium» απέναντι στην Μπόρνμουθ. Τα «κεράσια» παρότι ήταν outsider στην αναμέτρηση πήραν ένα ανέλπιστο τρίποντο και άφησαν τους «κανονιέρηδες» μακριά από την κορυφή στην βαθμολογία της Premier League.

Οι Λονδρέζοι προσπάθησαν να γίνουν «αφεντικά» του αγώνα, πιέζοντας τους γηπεδούχους από νωρίς, όμως η αποβολή του Σαλιμπά με απευθείας κόκκινη στο 30ό λεπτό (που δόθηκε με υπόδειξη του VAR προς τον διαιτητή Τείλορ να πάει για on field review) άλλαξε τις ισορροπίες του παιχνιδιού.

Η Μπόρνμουθ είχε μεγάλη υπομονή στο παιχνίδι της και μέσα σε ένα δεκάλεπτο σημείωσε δύο γκολ, τελειώνοντας τον αγώνα. Στο 70′ ο Κρίστι έπειτα από ασίστ του Κλάιφερτ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 79′ ο Ολλανδός μέσος με εύστοχο πέναλτι (ανατροπή του Εβανίλσον απ’ τον Ράγια) διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου (19/10/24) στην Premier League

Τότεναμ-Γουέστ Χαμ 4-1

Φούλαμ-Άστον Βίλα 1-3

Ίπσουιτς-Έβερτον 0-2

Μάντσεστερ Γ.-Μπρέντφορντ 2-1

Νιούκαστλ-Μπράιτον 0-1

Σαουθάμπτον-Λέστερ 2-3

Μπόρνμουθ-Άρσεναλ 2-0

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version