Τετάρτη, 31 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Μπότεφ Πλόβντιβ – Παναθηναϊκός: Χωρίς Σένκεφελντ αλλά με Τετέ η αποστολή του «τριφυλλιού» για τη Βουλγαρία

Μπότεφ Πλόβντιβ – Παναθηναϊκός: Χωρίς Σένκεφελντ αλλά με Τετέ η αποστολή του «τριφυλλιού» για τη Βουλγαρία
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τη ρεβάνς με την Μπότεφ Πλόβντιβ στα προκριματικά του Europa League Και ανακοίνωσε την αποστολή για τη Βουλγαρία, με τους Σένκεφελντ και Βιλένα να μένουν εκτός, αλλά τον Τετέ να βρίσκεται κανονικά σε αυτή.

Μετά τη μετεγγραφή του στον Παναθηναϊκό, ο Τετέ δηλώθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα και μπορεί πια να κάνει ντεμπούτο με τους “πράσινους” στο δεύτερο ματς με την Μπότεφ Πλόβντιβ στα προκριματικά του Europa League. Αντίθετα, οι Σένκεφελντ και Βιλένα δεν θα βρίσκονται στη διάθεση του Ντιέγκο Αλόνσο, εξαιτίας μιας γαστρεντερίτιδας.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Με απογευματινή προπόνηση ο Παναθηναϊκός συνέχισε την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας επαναληπτικό με την Μπότεφ Πλόβντιβ (01/08, 21:00).

Το πρόγραμμα είχε rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, τακτική και παιχνίδι.

Εκτός προπόνησης έμειναν οι Βιλένα – Σένκεφελντ, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από γαστρεντερίτιδα.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ντιέγκο Αλόνσο ανακοίνωσε την αποστολή. Η αποστολή αποτελείται από τους:

Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδη, Ίνγκασον, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρα, Μπάλντοκ, Κάτρη, Ζέκα, Τετέ, Μπακασέτα, Τσέριν, Μαντσίνι, Λημνιός, Μαξίμοβιτς, Μπρέγκου, Τζούριτσιτς, Αράο, Βέρμπιτς, Σπόραρ και Γερεμέγεφ

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχωρεί αύριο το πρωί με προορισμό την Βουλγαρία για την αναμέτρηση με την Μπότεφ Πλόβντιβ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις