Site icon NewsIT

Μπουντεσλίγκα: Κανονικά η “μάχη” του υποβιβασμού

14.05.2020 | 17:24
Μπουντεσλίγκα: Κανονικά η “μάχη” του υποβιβασμού

Soccer Football - Bundesliga - Borussia Moenchengladbach v FC Cologne - Borussia-Park, Moenchengladbach, Germany - March 11, 2020 General view of a match ball during the warm up before the match that will be played behind closed while the number of coronavirus cases grow around the world REUTERS/Wolfgang Rattay DFL regulations prohibit any use of photographs as image sequences and/or quasi-video

Η Μπουντεσλίγκα ετοιμάζεται να επανεκκινήσει πρώτη το πρωτάθλημά της, μετά τη διακοπή που έφερε ο κορονοϊός και οι τελευταίες αγωνιστικές της θα οδηγήσουν κανονικά σε υποβιβασμούς.

Παρά τις σχετικές προτάσεις από τις ομάδες της “ουράς”, η Μπουντεσλίγκα αρνήθηκε το ενδεχόμενο να υπάρξει αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος, εξαιτίας των ιδιαίτερων συνθηκών που δημιούργησε ο κορονοϊός.

Έτσι το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί κανονικά και οι Φορτούνα Ντίσελντορφ, Βέρντερ Βρέμης και Πάντερμπορν θα πρέπει να αποφύγουν αγωνιστικά τον υποβιβασμό τους στη δεύτερη κατηγορία, όπου και θα ισχύσουν τα ίδια.

Η μοναδική αλλαγή σε αυτό το ξεχωριστό φινάλε της σεζόν, θα είναι η πρόταση που “πέρασε” από τη FIFA για πέντε αλλαγές σε κάθε αγώνα, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η Γερμανική Ποδοσφαιρική Λίγκα (DFL). Και φυσικά η απουσία οπαδών στις κερκίδες, που θα ισχύσει για όλα τα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version