Αθλητικά

Μπουντεσλίγκα: Ως τις 2 Απριλίου το “λουκέτο” και βλέπουμε…

Η γερμανική Ομοσπονδία ποδοσφαίρου ανακοίνωσε πως τόσο η Bundesliga όσο και η δεύτερη κατηγορία της χώρας θα παραμείνουν ανενεργές ως τις 2 Απριλίου τουλάχιστον.

Με την σύμφωνη γνώμη και των ομάδων η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Γερμανίας ανακοίνωσε πως η πρώτη και δεύτερη κατηγορία της χώρας δεν θα διεξάγονται ως και τις 2 Απριλίου, ενώ στις συμφωνήθηκε στις 30 Μαρτίου να συσκεφθούν η διοργανώτρια αρχή και οι ομάδες, εκτιμώντας το πως θα έχει εξελιχθεί η κατάσταση με τον κορονοϊό και να αποφασίσουν για το αν μπορούν να ξεκινήσουν ξανά οι αγώνες και πότε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα