Site icon NewsIT

Μπρέντα Νταγιάκου: Η εντυπωσιακή Κοσοβάρα που την περνούν για WAG, αλλά είναι μητέρα ποδοσφαιριστή

01.10.2024 | 10:28
Μπρέντα Νταγιάκου: Η εντυπωσιακή Κοσοβάρα που την περνούν για WAG, αλλά είναι μητέρα ποδοσφαιριστή

Ο γιος της Μπρέντα Νταγιάκου αγωνίζεται στο κροατικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Χάιντουκ.

Η φωτογραφία που ακολουθεί δεν απεικονίζει ένα όμορφο ζευγάρι της αθλητικής show business, αλλά μία 40χρονη μητέρα με τον 23χρονο γιο της, ο οποίος είναι ποδοσφαιριστής.

Πρόκειται για τον άσο της Χάιντουκ Σπλιτ, Λίον Νταγιάκου και τη μητέρα του Μπλέρτα.

Η Κοσοβάρα καλλονή έχει τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα των φιλάθλων της κροατικής ομάδας κάθε φορά που αποφασίζει να πάει στο γήπεδο για να δει τον γιο της να αγωνίζεται από κοντά.

Η Μπλέρτα είναι αισθητικός στο επάγγελμα και η αλήθεια είναι ότι οι φωτογραφίες της στο Instagram εντυπωσιάζουν.

Η Μπλέρτα και ο σύζυγος της Γκασμέντ έχουν άλλους δύο μικρότερους γιους, ενώ η πανέμορφη Κοσοβάρα είναι και γιαγιά σε ηλικία 40 ετών (!), αφού ο 23χρονος γιος της απέκτησε παιδί τον περασμένο Μάρτιο.

Όσον αφορά τον Λίον, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες της Στουτγάρδης. Στη συνέχεια πήγε στην Μπάγερν Μονάχου με την οποία αγωνίστηκε σε δύο παιχνίδια στο γερμανικό πρωτάθλημα, πριν μετακομίσει στην Ουνιόν Βερολίνου.

Από εκεί δόθηκε δανεικός στη Σάντερλαντ, η οποία τον απέκτησε στη συνέχεια με κανονική μεταγραφή. Ακολούθησε η Σεντ Γκάλεν στην Ελβετία, ενώ το 2023 πήρε μεταγραφή στη Χάιντουκ Σπλιτ, έχοντας προπονητή τον Τζενάρο Γκατούζο και συμπαίκτη τον πρώην επιθετικό της ΑΕΚ, Μάρκο Λιβάγια.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version