Site icon NewsIT

Μπρούκλιν Νετς: Ο Καϊρί Ίρβινγκ δεν πήγε στην πρώτη προπόνηση

06.10.2021 | 10:13
Μπρούκλιν Νετς: Ο Καϊρί Ίρβινγκ δεν πήγε στην πρώτη προπόνηση

Jan 5, 2021; Brooklyn, New York, USA; Brooklyn Nets guard Kyrie Irving (11) dribbles the ball against the Utah Jazz during the first half at Barclays Center. Mandatory Credit: Andy Marlin-USA TODAY Sports

Ο Καϊρί Ίρβινγκ απουσίασε από την πρώτη προπόνηση των Μπρούκλιν Νετς και έτσι… άρχισαν τα όργανα στην ομάδα, η οποία δεν ξέρει αν θα τον έχει στη διάθεσή της για όλα τα εντός έδρας παιχνίδια, στη φετινή σεζόν του NBA.

Ο Αμερικανός γκαρντ είναι ένας από τους ελάχιστους παίκτες στις ΗΠΑ που αρνείται να εμβολιαστεί και με δεδομένα τα μέτρα στη Νέα Υόρκη (και το Σαν Φρανσίσκο), δεν θα έχει δικαίωμα να βρεθεί στο γήπεδο της ομάδας του.

Το γεγονός έχει προκαλέσει έντονες συζητήσεις στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, καθώς οι Νετς θεωρούνται Νο1 φαβορί για τον τίτλο, αλλά ο προπονητής τους, Στιβ Νας θέλησε να… κατευνάσει τα πνεύματα, δηλώνοντας: «Ο Καϊρί δεν είναι εδώ σήμερα. Χωρίς περαιτέρω ενημέρωση. Τον υποστηρίζουμε. Τον στηρίζουμε, είμαστε εδώ για αυτόν. Εάν τα πράγματα αλλάξουν κι αν υπάρξει λύση, είμαστε εδώ για αυτόν».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version