Κυριακή, 30 Ιουν.
30oC Αθήνα

Μπρούνο Τσερέλα: Ποιος είναι ο νέος σύντροφος της Αθηνάς Οικονομάκου

Μπρούνο Τσερέλα: Ποιος είναι ο νέος σύντροφος της Αθηνάς Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι σε σχέση με τον 37χρονο Μπρούνο Τσερέλα. Ποιος είναι ο γνωστός Ιταλοαργεντινός μπασκετμπολίστας που έκλεψε την καρδιά της Ελληνίδας ηθοποιού.

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι ξανά ερωτευμένη και μάλιστα ο νέος της σύντροφος είναι ο Ιταλοαργεντινός μπασκετμπολίστας Μπρούνο Τσερέλα, σύμφωνα με «Το Πρωινό».

Δύο μήνες μετά τον χωρισμό της με τον Φίλιππο Μιχαλόπουλο, η γνωστή ηθοποιός είναι και πάλι ερωτευμένη, με το ζευγάρι να εμφανίζεται μαζί στη συναυλία των Coldplay.

Ποιος είναι ο Μπρούνο Τσερέλα

Ο Μπρούνο Τσερέλα είναι ένας αρκετά γνωστός μπασκετμπολίστας, ο οποίος αγωνίστηκε μεταξύ άλλων στην Euroleague με την Αρμάνι Μιλάνο.

Τα πρώτα του μπασκετικά βήματα τα έκανε στη γενέτειρά του, την Αργεντινή, παίζοντας με τις Estudiantes de Bahía Blanca και Pueyrredon, ενώ σε ηλικία 17 ετών μετακόμισε στην Ιταλία για να γίνει επαγγελματίας μπασκετμπολίστας.

Ξεκίνησε από τις χαμηλές κατηγορίες της Ιταλίας και το 2008 εντάχθηκε στην Banca Tercas Teramo στην πρώτη κατηγορία

Το 2013 ήρθε η… εκτόξευση στην καριέρα του, μιας και πήγε στην ισχυρή Αρμάνι Μιλάνο, με την οποία αγωνίστηκε στην Euroleague.

Τον Αύγουστο του 2017, ο Τσερέλα πήγε δανεικός στη Βενέτσια, με την οποία αγωνίστηκε μέχρι το 2022, όταν και ο 37χρονος μπασκετμπολίστας κρέμασε τα παπούτσια του. 

Ο Τσερέλα ήταν μέλος της εθνικής ομάδας μπάσκετ της Ιταλίας ανδρών το 2008, αν και δεν έπαιξε ποτέ σε επίσημη διοργάνωση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις