Site icon NewsIT

Mundial 2014: Ήταν… Γερμανία στην παράταση (VIDEO)

01.07.2014 | 01:46
Mundial 2014: Ήταν… Γερμανία στην παράταση (VIDEO)

Και στο τέλος νικούν οι Γερμανοί! Για περίπου 80 αγωνιστικά λεπτά η Νασιονάλμανσαφτ ήταν αγνώριστη, ζορίστηκε υπερβολικά από την εξαιρετική Αλγερία (0-0 η κανονική διάρκεια), αλλά στην παράταση οι παίκτες του Λεβ έδειξαν… χαρακτήρα και με τα γκολ των Σίρλε και Οζίλ πήραν την πρόκριση (2-1) για τους "8" του Μουντιάλ. Εκεί τους περιμένει η Γαλλία. Το γκολ της... τιμής για τους Αφρικανούς ο Τζαμπού στο 121'

Όποιος νόμιζε πριν από το ματς πως η αναμέτρηση της Γερμανίας με την Αλγερία θα θυμίσει μάχη… της γάτας με το ποντίκι, διαψεύστηκε πανηγυρικά. Τα «πάντσερ» τα βρήκαν «σκούρα» απέναντι στους Αλγερινούς, που μπήκαν στον αγώνα χωρίς φόβο.

Οι Αλγερινοί μπήκαν στο γήπεδο χωρίς φόβο και, μάλιστα, στο πρώτο 20λεπτο ήταν η ομάδα που απείλησε περισσότερο για να ανοίξει το σκορ, απ’ ότι οι Γερμανοί, που είχαν προβλήματα στα άκρα, ενώ επιθετικά δεν φάνηκαν καθόλου.

Μόλις στο 8’ οι Αφρικανοί βρέθηκαν πολύ κοντά στο να ανοίξουν το σκορ, με τον Νόιερ να βγαίνει μακρυά από την εστία του, αλλά να διώχνει σε κόρνερ το σουτ του Σλιμανί (μια από τις πολλές φάσεις που χρειάστηκε να βοηθήσει με αυτό τον τρόπο τους αμυντικούς του)

Ο Φεγκουλί στο 15΄ «χόρεψε» δύο αμυντικούς της Γερμανίας, αλλά το γύρισμά του μέσα στην περιοχή ήταν πάρα πολύ κακό. Στο 17’ οι Αλγερινοί πέτυχαν γκολ, όταν ο Λασέν έκανε μία σέντρα ακριβείας από τ’ αριστερά, ο Σλιμανί έπιασε την κεφαλιά-ψαράκι κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως, ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ

Μετά το 25΄ τα «πάντσερ» ανέβασαν ρυθμούς και τέσσερα λεπτά πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο γκολκίπερ της αφρικανικής ομάδας απέκρουσε το δυνατό σουτ του Τόνι Κρόος στη δεξιά του γωνία και το κοντινό πλασέ του Μάριο Γκέτσε στην επαναφορά

Η Γερμανία έχασε πολλές ευκαιρίες στην επανάληψη, αλλά έπεσε πάνω σε έναν εξαιρετικό Μπολί που ήταν ανίκητος. Στο δίλεπτο 47΄-48΄ απείλησε δύο φορές με τους Σούρλε και Μουστάφι, ενώ στο 55΄ ο Μπολί έκανε την επέμβαση του αγώνα στο σουτ του Λαμ.

Στο 80’ ο Σάμι Κεντίρα έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Τόμας Μίλερ πήρε την κεφαλιά που εξουδετέρωσε ο Ραΐς Μπολί, στην επαναφορά ο Αντρέ Σίρλε έσπρωξε την μπάλα προς την εστία, αλλά ο Εσαΐντ Μπελκαλέμ είχε προλάβει να επιστρέψει και να αποκρούσει σχεδόν πάνω στη γραμμή.

Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση, όπου οι Γερμανοί στο 92΄ άνοιξαν το σκορ με το καταπληκτικό τακουνάκι του Σούρλε μετά την ασίστ του Μίλερ.

Το ματς τελείωσε στο 119΄ με το τέρμα που πέτυχε από κοντά ο Οζίλ (2-0), έστω κι αν στο 121΄ ο Τζαμπού διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Διαβάστε ακόμα…

Mundial 2014: “Καθάρισε” με Πογκμπά η Γαλλία (VIDEO)

“Η Μπαρτσελόνα βάζει ρήτρα στον Σουάρες για δαγκώματα!”

Η FIFA είναι “Πουτ@ν@ς γιοί” – Εξαλλος ο Πρόεδρος της Ουρουγουάης

Κατά συρροή… βαμπίρ! Πέντε ακόμα καταγγελίες για Σουάρες

Ο Κιελίνι στηρίζει απόλυτα τον Σουάρες!

Ετοίμασαν αποθεωτική υποδοχή στον Λουίς Σουάρες (ΦΩΤΟ)

Μουντιάλ… τέλος για Σουάρες! Βαρύς ο “πέλεκυς” της FIFA

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ NEWSIT

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version