Τρίτη, 23 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Mundial 2014: Με JLO στην τελετή έναρξης!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, REUTERS

Τα όποια εμπόδια ξεπεράστηκαν και στην τελετή του Μουντιάλ της Βραζιλίας που αρχίζει αύριο θα δώσει το παρών και η Τζένιφερ Λόπεζ για να ερμηνεύσει το επίσημο τραγούδι του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Αρχικά, την περασμένη την Κυριακή, η FIFA είχε ανακοινώσει ότι η Λόπεζ, η οποία μετείχε στην ηχογράφηση του επίσημου τραγουδιού του Μουντιάλ με τίτλο “We Are One” μαζί με τον ράπερ Πίτμπουλ και τη Βραζιλιάνα τραγουδίστρια Κλαούντια Λέιτε, δεν μπορούσε να εκτελέσει μαζί με τους άλλους δυο καλλιτέχνες το συγκεκριμένο αφιερωμένο στο Μουντιάλ τραγούδι για καθαρά λόγους «παραγωγής».

«Η FIFA και η Οργανωτική Επιτροπή του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι θα έχουμε απαρτία των αστέρων στην εκτέλεση του επίσημου τραγουδιού We Are One αυτή την Πέμπτη» ανέφερε η νέα ανακοίνωσή της η FIFA.

Παρόμοια ανακοίνωση εξέδωσε και το επιτελείο της Λόπεζ σημειώνοντας ότι η προηγούμενη αναφορά για τη μη συμμετοχή της ήταν «πρόωρη».

«Η Τζένιφερ πάντα ήθελε να συμμετάσχει στην τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου» αναφέρει η ανακοίνωση. «Η Τζένιφερ δεν θα ήθελε να απογοητεύσει τους θαυμαστές της ή τους οπαδούς του ποδοσφαίρου. Θα είναι εκεί» συμπληρώνει η ανακοίνωση του εκπροσώπου της διάσημης ποπ τραγουδίστριας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Mundial 2014: Όλοι “μέσα” στην Εθνική!

Mundial 2014: Ξαφνικό πρόβλημα με Μοντραγκόν στην Κολομβία

Εθνική: “Ήρθαμε για την πρόκριση και όχι για τη συμμετοχή”

Mundial 2014: Όλα καλά με Ταχτσίδη στην Εθνική

Τα ξεχωριστά γενέθλια του Σωκράτη (VIDEO)

Παίζουν και μπάσκετ οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής (VIDEO)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε