Πέμπτη, 8 Αυγ.
34oC Αθήνα

“Μύλος” με Γιοβάνοβιτς και Ολυμπιακό

“Μύλος” με Γιοβάνοβιτς και Ολυμπιακό

Μπορεί από τον Ολυμπιακό να διαψεύδουν οποιαδήποτε επαφή με τον Μίλαν Γιοβάνοβιτς ή τον μάνατζερ του, ωστόσο ο ίδιος ο Σέρβος μεσοεπιθετικός ανακοίνωσε πως μετακομίζει στον Πειραιά για τα επόμενα δύο χρόνια, αλλά στη συνέχεια το διέψευσε με sms.

Σε σίριαλ τείνει να εξελιχθεί για ακόμα μία χρονιά η μεταγραφή του Μίλαν Γιοβάνοβιτς στον Ολυμπιακό. Στα δημοσιεύματα της Τρίτης που έστελναν τον Σέρβο στον Πειραιά, οι “ερυθρόλευκοι” απαντούσαν πως δεν έχει γίνει καμία επαφή με τον Γιοβάνοβιτς και με τον μάνατζερ του, ενώ τόνιζαν πως η υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού θα ξεκινήσει από την 1η Ιουνίου.

Παρόλαυτα, την Τετάρτη οι Βέλγοι δίνουν συνέχεια στο θέμα και αναφέρουν ότι ο Σέρβος ευχαρίστησε και ζήτησε συγνώμη από τους φίλους της Άντερλεχτ, γράφοντας στην προσωπική του σελίδα στο facebook: «Δύο χρόνια στην Άντερλεχτ, δύο φορές πρωταθλητής. Υποστηρίζω την Άντερλεχτ! Η ομάδα μου πρόσφερε μονοετές συμβόλαιο και το σέβομαι αλλά φεύγω για τα επόμενα δύο χρόνια για τον Ολυμπιακό. Η Άντερλεχτ δεν μου πρόσφερε διετές συμβόλαιο και εγώ θέλω να παίξω ποδόσφαιρο για άλλα δύο χρόνια. Να μου έχετε εμπιστοσύνη, είμαστε η Άντερλεχτ, είμαστε πρωταθλητές. Συγγνώμη».

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα, η Sud Presse που δημοσίευσε το στάτους του Μίλαν Γιοβάνοβιτς διαψεύστηκε από τον ίδιο καθώς φέρεται πως έστειλε γραπτό μήνυμα στην εφημερίδα Het Nieuwsblad πως δεν συμφώνησε με τον Ολυμπιακό. «Ολυμπιακός; Αυτό δεν είναι αλήθεια», φέρεται να είναι το sms του Σέρβου! Πάντως, δεν αποκλείεται να είναι θέμα χρόνου η συμφωνία του με τους πρωταθλητές Ελλάδος, όπως αναφέρουν οι Βέλγοι.


Φεύγει και ο Νικοπολίδης από τον Ολυμπιακό!

Διαψεύδει για Γιοβάνοβιτς ο Ολυμπιακός

Ντύνουν στα ερυθρόλευκα τον Γιοβάνοβιτς

Μπόατενγκ: Υπέγραψα για δύο χρόνια στην Φούλαμ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε