Site icon NewsIT

Ναδάλ, το νέο μεγάλο… θύμα του Ντελ Πότρο στο Ρίο!

13.08.2016 | 23:40
ΦΩΤΟ Reuters

ΦΩΤΟ Reuters

“Υποκλίθηκε” και ο Ναδάλ μετά τον Τζόκοβιτς. Ο Ισπανός τενίστας ήθελε να κάνει το... νταμπλ στους Αγώνες του Ρίο, αλλά βρήκε μπροστά του τον συγκλονιστικό Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο, που θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Μάρεϊ στον τελικό του του απλού.

Αν και έχασε το πρώτο σετ με 7/5, ο Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο κατάφερε να φτάσει στη νίκη επί του Ράφαελ Ναδάλ στο tie brake και να προκριθεί στον τελικό του απλού ανδρών στο Ολυμπιακό τουρνουά τένις «Ρίο 2016».

Ο Ντελ Πότρο, ο οποίος ήταν τρίτος πριν από τέσσερα χρόνια στο Λονδίνο, πήρε το δεύτερο σετ με 6/4 και το tie break με 7-5 και θα δώσει το «παρών» στον αυριανό τελικό απέναντι στον κάτοχο του τίτλου, τον Βρετανό Άντι Μάρεϊ.

Ο Ντελ Πότρο, ο οποίος θα πρέπει να θυμίσουμε ότι στην πορεία για τον τελικό είχε νικήσει και το Νο-1 του κόσμου, τον Νόβακ Τζόκοβιτς, στο tie brake προηγήθηκε με 5-2, ενώ λίγο αργότερα απέκτησε και διπλό match point. Ο Ναδάλ μείωσε σε 6-5, όμως ο Αργεντίνος έκανε «μπρέικ» στο σερβίς του Ισπανού και πήρε το «εισιτήριο» για τον τελικό.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version