Παρασκευή, 19 Ιουλ.
36oC Αθήνα

“Ναυαγεί” η προσπάθεια Κοντονή! Αρνείται να συναντηθεί με Μαρινάκη ο Αλαφούζος

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

“Ναυαγεί” η προσπάθεια! Μπορεί τα δημοσιεύματα του Τύπου να ήθελαν τους “Big 4” του ελληνικού ποδοσφαίρου να είναι έτοιμοι να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι, μαζί με τον Σταύρο Κοντονή, αλλά φαίνεται πως από την μεριά των “πρασίνων” αυτό δεν ισχύει…

Η συμμετοχή των ιδιοκτητών των Ολυμπιακού, ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ σε μια συνάντηση υπό τον Σταύρο Κοντονή, μόνο βέβαιη δεν είναι.

Όπως μετέδωσε στον “ΣΠΟΡ FM 94,6”, ο Γιάννης Αλαφούζος δεν έχει καμία διάθεση να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αφού εμφανίζεται βέβαιος πως δεν πρόκειται να υπάρξει κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα από το εν λόγω ραντεβού.

Μάλιστα, οι “πράσινοι” διεμήνυσαν μάλιστα προς την πλευρά του υφυπουργού ότι: «Μετά τη διαιτησία του Κύζα στο Καραΐσκάκη, επιβεβαιώνεται για ακόμη μία φορά ότι ο Μαρινάκης δεν σταματάει πουθενά και ο κ. Αλαφούζος δεν πρόκειται να νομιμοποιήσει με την παρουσία του στη συνάντηση τις πρακτικές του προέδρου του Ολυμπιακού».

Την ίδια ώρα, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Παναθηναϊκός έχει στραφεί ουκ ολίγες φορές κατά του κ. Κοντονή. Εφόσον επιβεβαιωθεί πως αυτή είναι η στάση του Γιάννη Αλαφούζου, είναι εξαιρετικά αμφίβολη η πραγματοποίηση της συγκεκριμένης συνάντησης.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε