Τρίτη, 6 Αυγ.
29oC Αθήνα

NBA: Αποστομωτική απάντηση! Οι Καβαλίερς “ισοπέδωσαν” τους Γουόριορς (VIDEO)

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Όσοι βιάστηκαν να τους ξεγράψουν έκαναν λάθος. Ζωντανοί στην κατάκτηση του φετινού τίτλου στο NBA έμειναν οι Καβαλίερς, που “τσάκισαν” μέσα στο Κλίβελαντ τους Γουόριορς με 120-90, μειώνοντας σε 2-1 τη σειρά των τελικών.

“Είναι νωρίς ακόμα για στέψη” βροντοφώναξαν οι Καβαλίερς στους Γουόριορς. Η ομάδα από το Κλίβελαντ κατάφερε να μειώσει τη σειρά των τελικών σε 2-1, ισοπεδώνοντας τους πρωταθλητές με 120-90.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς με 32 πόντους, 11 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 2 τάπες ήταν καταπληκτικός, από κοντά και ο Κάιρι Ίρβινγκ που πέραν των 30 πόντων του μοίρασε και 8 ασίστ, ενώ 20 πόντους πρόσφερε ο Τζέι Αρ Σμιθ.

Οι δύο άσοι του Κλίβελαντ μάλιστα, ήταν οι πρωταγωνιστές της φάσης της βραδιάς. Ο ΛεΜπρόν έκλεψε την μπάλα από τον Κάρι, έπαιξε το «1-2» με τον Ίρβινγκ στον αιφνιδιασμό, ο τελευταίος ύψωσε και ο “βασιλιάς” κάρφωσε την μπάλα στο καλάθι.

Ο Στεφ Κάρι είχε 19 και ο Χάρισον Μπαρνς 18 πόντους για τους “πολεμιστές”, αλλά ο MVP των πρώτων δύο ματς, Ντρέιμοντ Γκριν έμεινε στους 6 και ο Κλέι Τόμπσον στους 10. Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν πλέον τα ξημερώματα του Σαββάτου, πάλι στο Κλίβελαντ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε