Τετάρτη, 7 Αυγ.
28oC Αθήνα

NBA: Είπε “αντίο”! Αποσύρθηκε ο Κέβιν Γκαρνέτ [vid]

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Οι φήμες είχαν ξεκινήσει εδώ και μήνες, αλλά πλέον είναι γεγονός: Έπειτα από 21 χρόνια καριέρας στο ΝΒΑ, ο Κέβιν Γκαρνέτ ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την ενεργό δράση.

Μας τους Κόμπι Μπράιαντ και Τιμ Ντάνκαν, μας… αποχαιρέτησε ένας ακόμα θρύλος του NBA! Με ένα ξεχωριστό βίντεο, ο τεράστιος Κέβιν Γκαρνέτ είπε το «αντίο» στους εκατομμύρια θαυμαστές του και στα… παρκέ, ανακοινώνοντας το τέλος της καριέρας του.

Στα 40 του χρόνια, ο σπουδαίος πάουερ φόργουορντ/σέντερ από την Νότια Καρολίνα πήρε απόφαση να σταματήσει το μπάσκετ, αν και εσμευόταν με συμβόλαιο στους Τίμπεργουλβς για ακόμα μία χρονιά έναντι 8 εκατ. δολαρίων

Ο Γκαρνέτ έγινε draft το 1995 από τους Γουλβς στο #5 στους οποίους αγωνιζόταν έως το 2007, έπειτα βρέθηκε σε Σέλτικς (2007-13) και Νετς (2013-15) πριν κλείσει την καριέρα του εκεί απ’ όπου άρχισε.

Έχει αναδειχθεί πολυτιμότερος παίκτης το 2004, κέρδισε πρωτάθλημα το 2008 με τους Σέλτικς, ενώ έχει βρεθεί 4 φορές στην All NBA First Team (2000, 2003, 2004, 2008).

Το “αντίο” από τον Κέβιν Γκαρνέτ ήρθε με ένα ξεχωριστό βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram, με το μήνυμα “To be continued…”.

 

To be continued…

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Kevin Garnett (@tic_pix) στις

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε