Σάββατο, 27 Ιουλ.
29oC Αθήνα

NBA: Τα δάκρυα χαράς του Αντετοκούνμπο!

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο NBA με τη φανέλα των Νικς, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι συγκινημένος για τον αδερφό του, ο οποίος κατάφερε – μέσα από την σκληρή δουλειά – να κάνει και αυτός το όνειρό του πραγματικότητα.

“Κόντευα να κλάψω όταν μου είπε πως υπέγραψε. Είχα δάκρυα στα μάτια μου. Στην αρχή δεν το πίστευα. Του έλεγα ‘Αλήθεια; Δεν σε πιστεύω!’. Έκανε το ντεμπούτο του και είμαι περήφανος γι’ αυτόν. Πέτυχε και τους δύο πρώτους πόντους της καριέρας του στο ‘Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν’, όπως κι εγώ

Είναι μια πολύ σημαντική μέρα για την οικογένειά μου. Πάντως με εγκατέλειψαν (γέλια) και πήγαν όλοι στη Νέα Υόρκη για να δουν τον Θανάση. Μόνο ο Κώστας έμεινε μαζί μου, αυτός είναι αληθινός αδερφός!”, ανέφερε ο Γιάννης και πρόσθεσε:

“Μακάρι να είχαμε κι άλλο παιχνίδι μπροστά μας με τους Νικς για να αντιμετώπιζα τον Θανάση. Ίσως γίνει κάποια μέρα. Δεν έχουμε παίξει ποτέ αντίπαλοι σε παιχνίδι. Πάντα ήμασταν συμπαίκτες. Μόνο σε προπονήσεις ήμασταν αντίπαλοι και πάντα ήταν σκληρός μαζί μου”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε