Site icon NewsIT

NBAερ αφήνει το μπάσκετ για να στηρίξει την καρκινοπαθή γυναίκα του!

04.09.2016 | 19:20
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Τίποτα δεν είναι πάνω από τη ζωή κι αυτό φρόντισε να το αποδείξει με τον καλύτερο τρόπο ο Τζρου Χολιντέι, ο οποίος πήρε την απόφαση να αφήσει για λίγο καιρό το μπάσκετ, προκειμένου να στηρίξει τη σύζυγό του στις δύσκολες στιγμές που περνάει.

Η γυναίκα του Αμερικανού άσου, Λορέν, η οποία είναι πρώην παίκτρια ποδοσφαίρου, διαγνώσθηκε τον Ιούνιο με όγκο στον εγκέφαλο και θα πρέπει οπωσδήποτε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Για να περάσει, όμως, το κατώφλι του χειρουργείου, θα πρέπει πρώτα να γεννήσει.

Ο γκαρντ των Πέλικανς ανακοίνωσε πως δεν θα δώσει το “παρών” στα πρώτα παιχνίδια της ομάδας του στο NBA, τονίζοντας πως “Τίποτε δεν είναι πάνω από την οικογένειά του”.

“Η οικογένειά μου προηγείται του μπάσκετ, προφανώς και είμαι ευλογημένος που παίζω αυτό το άθλημα και έχω φτάσει σε αυτό το επίπεδο, αλλά η γυναίκα μου είναι το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο για μένα. Προηγείται από το οτιδήποτε”, πρόσθεσε ο Χόλιντεϊ.

Ο προπονητής των Πέλικανς, Άλβιν Τζέντρι, είπε σχετικά: “Το πιο σημαντικό πράγμα για τον Τζρου αυτή τη στιγμή είναι να βρίσκεται με τη γυναίκα του και την οικογένειά του. Κάθε ένας από τους προπονητές μας και τους παίκτες μας καταλαβαίνει το τι περνάνε αυτό τον καιρό ο Τζρού και η Λορέν και όλοι είμαστε μαζί τους 100%”.

Τα καλά νέα είναι πως δεν κινδυνεύει η ζωή της, ούτε εκείνη του αγέννητου παιδιού τους.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version