Site icon NewsIT

Νέα απαλλαγή του Μελισσανίδη για τον Κύρκο

12.07.2016 | 15:31
ΦΩΤΟ Eurokinissi

ΦΩΤΟ Eurokinissi

O Δημήτρης Μελισσανίδης απαλλάχθηκε εκ νέου από τις κατηγορίες για απειλή του παρατηρητή Δημήτρη Κύρκου στο ημίχρονο του αγώνα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό.  

Τον απήλαξε το μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League, όπως είχε πράξει και η επιτροπή δεοντολογίας.

Ο “Τίγρης” κλήθηκε σε απολογία σύμφωνα με το άρθρο 28 του πειθαρχικού κώδικα (για απειλή σε αξιωματούχο). Η ποινή για τέτοιο αδίκημα είναι απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα από ένα ως τρία χρόνια και πρόστιμο 20.000 ευρώ. Στην περίπτωση που η Ενωση κρινόταν υπαίτια, κινδύνευε με τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών, αφαίρεση βαθμών, ακόμη και με υποβιβασμό.

Ο νομικός εκπρόσωπος της ΑΕΚ Πέτρος Καϊμακάμης προσκόμισε την προ δύο μηνών κατάθεση του Κύρκου στην πειθαρχική της Super League. Σε αυτήν ο παρατηρητής διαιτησίας αναφέρει ότι «παρά το γεγονός ότι τα είπα, ποτέ δεν ένιωσα ότι απειλούμαι και δεν πίστεψα ποτέ ότι μπορεί ο κ. Μελισσανίδης να τα κάνει πράξη».

Η  απόφαση

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε την παρακάτω απόφαση.

Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ ΑΕΚ, Δ. Μελισσανίδη: Για τη συμπεριφορά του κ. Δ. Μελισσανίδη: Απαλλάσσει αμφότερους τους εγκαλουμένους της αποδιδόμενης σε αυτούς πειθαρχικής παραβάσεως της απειλής (άρθρα 14 παρ. 2 και 3, 28 του Π.Κ. της Ε.Π.Ο.).»

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version