Τρίτη, 23 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Νέα απώλεια στο Αγρίνιο για Παναιτωλικό! Πήρε το βαθμό η Βέροια

Νέα απώλεια στο Αγρίνιο για Παναιτωλικό! Πήρε το βαθμό η Βέροια

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση στο Αγρίνιο, ανάμεσα σε Παναιτωλικό και Βέροια. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1, με τους Ημαθιώτες να προηγούνται στο 77΄ με τον Ναζλίδη, αλλά στο 82΄ ο Ρομέρο διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα

Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, η Βέροια προσπάθησε να κρατήσει χαμηλό ρυθμό στην αναμέτρηση, εμποδίζοντας τους παίκτες του Παναιτωλικού να κάνουν το γνωστό… καλό τους παιχνίδι μέσα στο Αγρίνιο. Μάλιστα, η “βασίλισσα του Βορρά’ επιχείρησε και να φανεί απειλητική από τις πτέρυγες, με τους Γεωργιάδη και Νέτο

Οι γηπεδούχοι πάντως πίεσαν για το γκολ και στο 19′ έχασαν τη μεγαλύτερη τους ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ. Μετά από προσπάθεια του Βιγιαφάνιες από δεξιά, η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι στον Κάπελ, αλλά αυτός κατάφερε να αστοχήσει σε κενή εστία! Ο βρεγμένος -από τη βροχή- αγωνιστικός χώρος, αλλά και η έξυπνη αμυντική λειτουργία της Βέροιας, δεν επέτρεψαν να δούμε κάτι καλύτερο μέχρι το ημίχρονο, παρόλο που οι Αγρινιώτες έγιναν ιδιαίτερα απειλητικοί στα τελευταία λεπτά του.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, με τον Γεωργιάδη να μην μπορεί να κάνει σωστά την κοντινή προβολή (48′). Στο 55′ όμως ο Παναιτωλικός έφτασε κοντά στο γκολ, με τον Καντιμοίρη να σταματά το κοντινό σουτ του Ουάρντα. Το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό στη συνέχεια με τον Παναιτωλικό να έχει το.. πάνω χέρι και την Βέροια να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 67′, με τον Κουτρομάνο να διώχνει στη γραμμή το σουτ του Ναζλίδη. Οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν και πάλι το 0-1 στο 71′, με το δοκάρι του Μεραμπασβίλι! Δυο λεπτά αργότερα ο Ρομέρο έστειλε μόλις άουτ την μπάλα, σε σουτ μέσα απ’ την περιοχή.

Τελικά, σε μια αντεπίθεση της στο 77′, η Βέροια κατάφερε να ανοίξει το σκορ με το σουτ του Ναζλίδη. Οι Αγρινιώτες όμως δεν πτοήθηκαν και έφτασαν άμεσα στην ισοφάριση, με τον Ρομέρο (82′), ενώ παραλίγο να πάρουν και τη νίκη, αλλά η κεφαλιά του αμαρκάριστου Μαρκόφσκι πέρασε μόλις άουτ (84′)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε