Κυριακή, 1 Σεπτ.
23oC Αθήνα

Νέα “γιορτή” στο ΟΑΚΑ – Περίπατος της ΑΕΚ με… τριάρα!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μπροστά σε περίπου 15.000 οπαδούς της -έστησαν μια πανέμορφη ατμόσφαιρα για ένα ακόμα παιχνίδι στο ΟΑΚΑ– η ΑΕΚ έφτασε σε άνετη νίκη κόντρα στην Τριγλία Ραφήνας με 3-0. Κορδέρο, Ντακόλ και Μπρέσεβιτς τα γκολ της Ένωσης, επιστροφή Ανάκογλου μετά τον τραυματισμό του

Η ΑΕΚ έδειξε για μια ακόμη φορά πως η παραμονή της στην Γ’ Εθνική θα είναι προσωρινή και φαίνεται πως… κόβει ταρίφα, αφού για τρίτο συνεχόμενο ματς επικράτησε του αντιπάλου της (αυτή την φορά της Τριγλίας Ραφήνας) με 3-0. Έτσι η Ένωση παρέμεινε στην κορυφή του 6ου ομίλου, έχοντας πλέον 13 βαθμούς με απολογισμό τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία σε πέντε παιχνίδια.

Η καλή ημέρα φάνηκε από νωρίς για τους “κιτρινόμαυρους”, με τον Κορδέρο στο 10’ να ανοίγει το σκορ. Η συνέχεια για το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτρια για την Ένωση, καθώς δεν μπόρεσε να δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες προς την αντίπαλη άμυνα.

Στην επανάληψη όμως οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα “καθάρισαν” το παιχνίδι σε διάστημα λίγων λεπτών. Στο 54΄ο Γροντής έβγαλε μόνο του τον Ντακόλ ο οποίος με ωραίο πλασέ έκανε το 2-0, ενώ δυο λεπτά αργότερα ο Μπέσεβιτς πέτυχε το πρώτο του τέρμα στο πρωτάθλημα, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Από εκεί και πέρα, ακολούθησε ένα μισάωρο ρεσιτάλ των φίλων της ομάδας που μετέτρεψαν το ΟΑΚΑ σε ένα “κιτρινόμαυρο” πάρτι με πολλά συνθήματα. Να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Ανάκογλου επέστρεψε σε αγωνιστική δράση μετά από περίπου 1,5 μήνα απουσίας, λόγω τραυματισμού.

ΑΕΚ (Τ. Δέλλας): Καραγκιολίδης, Σταθάκης, Ρόβας, Αργυρίου, Πεταυράκης, Γεωργέας, Κορδέρο, Γροντής, Πόποβιτς (80′ Παληαρούτας), Ντακόλ (87′ Τσεβάς), Μπρέσεβιτς (73′ Ανάκογλου).

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Γ. Παπακωστούλης): Φιλιππόπουλος, Στρόμπουλος, Τόσκας, Σβάρνας, Τσέπας (30′ Σκαφίδαςλ.τ.), Τσιτόφωτος, Ράμο (85′ Φελέκης), Γκίκας, Μάντζης, Μουλλάκης (74′ Σταμπέλος), Ζέκιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε