Site icon NewsIT

Νέα “βόμβα” για τα στημένα στο ποδόσφαιρο με ομολογία – φυτιλιά Πέρεθ!

01.10.2015 | 14:53
Νέα “βόμβα” για τα στημένα στο ποδόσφαιρο με ομολογία – φυτιλιά Πέρεθ!

Αναψε... νέο φυτίλι στα θεμέλια του ελληνικού ποδοσφαίρου με την ομολογία του Γκιγιέρμο Πέρεθ, ο οποίος παρέστη αυτοβούλως στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη και ομολόγησε ότι παιχνίδι Ολυμπιακός-Βέροια 3-0 ήταν στημένο!

Ο Ισπανός πρώην παίκτης της Βέροιας παρουσιάστηκε μόνος του στον ανακριτή, καθώς ναι μεν είναι κατηγορούμενος, αλλά ο ανακριτής δεν είχε τη διεύθυνσή του, ώστε να του επιδώσει το κατηγορητήριο.

Ο Πέρεθ είχε λάβει μέρος στο ματς, για το οποίο είχε κατηγορηθεί για στήσιμο η Βέροια… Ο αγώνας είχε διεξαχθεί τον Ιανουάριο του 2013 και είχε ασκηθεί ποινική δίωξη στον παίκτη από τον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, όπως και σε ακόμα 35 άτομα για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης.

Ο Ισπανός είπε ότι στο ημίχρονο του αγώνα και ενώ το σκορ ήταν 0-0, δεν είχε καταλάβει τι είχε συμβεί στα αποδυτήρια καθώς δεν υπήρχε μεταφραστής. Ομως, μετά -όπως κατέθεσε-  του είπαν ότι η Βέροια έπρεπε να ηττηθεί 3-0 για το στοίχημα και ότι αυτό το είχε πει ο τότε γενικός αρχηγός της ομάδας, Γιώργος Λαναρής, στο ημίχρονο.

Ετσι, ο Πέρεθ επιβεβαίωσε τις καταθέσεις των Καλαϊτζίδη και Γεωργέα, αλλά και του κατηγορούμενου, Καλογέρη. Θυμίζουμε ότι τον Ιούνιο είχε αναρτήσει στο λογαριασμό του στο Facebook: «Μόνο ο Γεωργέας έχει αρχ… βλέπω», για την κατάθεση του πρώην συμπαίκτη του.

Πλέον είναι πιθανό η Βέροια να κάτσει και πάλι στο σκαμνί της δικαιοσύνης! Για το εν λόγω ματς δεν εμπλέκεται ο Ολυμπιακός, αλλά μόνο η Βέροια. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version