Site icon NewsIT

Νεκρός ο Ντίκσον Ντιέμα που έκαψε ζωντανή τη μαραθωνοδρόμο Ρεμπέκα Τσεπτεγκέι

10.09.2024 | 10:21
Νεκρός ο Ντίκσον Ντιέμα που έκαψε ζωντανή τη μαραθωνοδρόμο Ρεμπέκα Τσεπτεγκέι

Λίγες μέρες μετά τον θάνατο της μαραθωνοδρόμου Ρεμπέκα Τσεπτεγκέι από την Ουγκάντα, έφυγε από τη ζωή και ο πρώην φίλος της, Ντίκσον Ντιέμα, ο οποίος την είχε λούσει με βενζίνη και την είχε κάψει ζωντανή.

Η Ρεμπέκα Τσεπτεγκέι υπέκυψε στα τραύματά της στις 5 Σεπτεμβρίου, τρεις ημέρες μετά την επίθεση, έχοντας εγκαύματα στο 80% του σώματός της.

Τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου έφυγε από τη ζωή και ο δράστης της επίθεσης, ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, αφού και ο ίδιος υπέστη εγκαύματα.

Αυτός είναι ο Ντίκσον Ντιέμα, ο οποίος δολοφόνησε την μαραθωνοδρόμο Ρεμπέκα Τσεπτεγκέι για ένα οικόπεδο…

Η αστυνομία βρήκε στον τόπο του εγκλήματος ένα μπιτόνι βενζίνης, μία τσάντα και ένα καμένο τηλέφωνο.

Ο πατέρας της αδικοχαμένης αθλήτριας Τζόζεφ Τσεπτέγκεϊ αποκάλυψε πως το πρώην ζευγάρι τσακώνονταν πολύ συχνά για ένα οικόπεδο στο Εντέμπες.

Η Ρεμπέκα Τσεπτεγκέι έφυγε σε ηλικία μόνο 33 χρονών. Αν και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Κένυας και οι γιατροί προσπάθησαν να κάνουν τα αδύνατα – δυνατά, δυστυχώς η μαραθωνοδρόμος δεν τα κατάφερε.

Το αποτρόπαιο έγκλημα δυστυχώς είδε με τα μάτια της μία από τις κόρες της μαραθωνοδρόμου. Σε δηλώσεις της αποκάλυψε πως ο δράστης την κλώτσησε όταν προσπάθησε να σώσει την μητέρα της.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version