Αθλητικά

Νεκρός σε λίμνη πρώην ποδοσφαιριστής της Νότιγχαμ Φόρεστ

Νεκρός βρέθηκε στη λίμνη Keowee της Νότιας Καρολίνα, ένας πρώην παίκτης των ακαδημιών της Νότιγχαμ Φόρεστ, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Πρόκειται για τον 24χρονο Ντέρικ Ότιμ, ο οποίος και είχε αποχωρήσει από τον σύλλογο για τις ΗΠΑ, όπου και συνδύαζε το ποδόσφαιρο με τις σπουδές του στο Xavier University.

Η μοίρα του έπαιξε όμως άσχημο παιχνίδι και έτσι έχασε τη ζωή του πολύ νέος, βυθίζοντας στη θλίψη την αγγλική ομάδα, η οποία και έκανε σχετική ανάρτηση στα social media. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η λίμνη Keowee, θεωρείται από τις πιο φονικές στον κόσμο, με 32 ανθρώπους να έχουν βρεθεί νεκροί σε αυτή, τα τελευταία 25 χρόνια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα