Κυριακή, 20 Οκτ.
17oC Αθήνα

Νε-Νε…”παίζει” και ο Καμορανέζι για Ολυμπιακό

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Μετά την απόκτηση του Μοντεστό, ο Ολυμπιακός βάζει “πλώρη” για τον Βραζιλιάνο Νενέ και τον Ιταλό Καμορανέζι.

Ο Μάουρο Καμορανέζι, έχει συμβόλαιο με τη Γιουβέντους για έναν ακόμα χρόνο, αλλά τα δημοσιεύματα για το που θα συνεχίσει την καριέρα του…δίνουν και παίρνουν στην Ιταλία. Για τον Ιταλό μέσο γράφτηκε ότι, μεταξύ άλλων, τον θέλει και η Μίλαν, αλλά όπως είπε ο εκπρόσωπος του το ενδιαφέρον αυτό υπάρχει μόνο στις εφημερίδες. “Ο Μάουρο ψάχνει την καλύτερη δυνατή περίπτωση. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να τιμήσει το συμβόλαιο του με τη Γιουβέντους”, δήλωσε ο Σέρτζιο Φορτουνάτο, στο calciomercato.it.

Ο Ολυμπιακός βλέποντας ότι ο παίκτης είναι ανοιχτός σε όλα τα ενδεχόμενα, τον βλέπει σαν την ιδανική περίπτωση για να καλύψει το κενό του Λουτσίάνο Γκαλέτι και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται κινητικότητα.

Παράλληλα, στάση αναμονής τηρείται στην περίπτωση του Νενέ. Η Μονακό θέλει 5 εκατομμύρια ευρώ για να τον “αποδεσμεύσει”, ποσό που οι “ερυθρόλευκοι” επιθυμουν να πέσει κάτω από τα 4εκ. ευρώ, προκειμένου να κινηθούν. Οι ετήσιες απολαβές του 28χρονου μεσοεπιθετικού αγγίζουν τα 1,2εκ. ευρώ.

Αφεντικό και με τη…βούλα ο Μαρινάκης

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε