Site icon NewsIT

Νικ Κύργιος για την αθώωση του Γιανίκ Σίνερ: «Έπρεπε δύο χρόνια εκτός»

20.08.2024 | 19:06
Νικ Κύργιος για την αθώωση του Γιανίκ Σίνερ: «Έπρεπε δύο χρόνια εκτός»

Tennis - Wimbledon - All England Lawn Tennis and Croquet Club, London, Britain - July 4, 2022 Australia's Nick Kyrgios reacts during his fourth round match against Brandon Nakashima of the U.S. REUTERS/Paul Childs

Ο  Γιανίκ Σίνερ αθωώθηκε από την ομοσπονδία του τένις για ένα διπλό θετικό δείγμα απαγορευμένης ουσίας και ο Νικ Κύργιος “επιτέθηκε” στις αρμόδιες αρχές για την απόφαση, όντας ενάντια και στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Σίνερ βρέθηκε δύο φορές θετικός σε απαγορευμένη ουσία στο Indian Wells, αλλά αθωώθηκε από την ομοσπονδία, με τη δικαιολογία ότι η ουσία ήταν σε πολύ μικρό ποσοστό και ο ίδιος υποστήριξε ότι ήταν από φάρμακο που έβαλε για πληγή στο χέρι του, ο φυσικοθεραπευτής που του κάνει μασάζ.

Το γεγονός φαίνεται ότι δεν… έπεισε όμως τον Ελληνοαυστραλό τενίστα, ο οποίος και έγραψε στο twitter τα εξής: «Είναι γελοίο, είτε ήταν ατύχημα, είτε σχεδιασμένο. Πιάνεσαι δύο φορές θετικός σε απαγορευμένη (στεροειδή) ουσία… πρέπει να μείνεις εκτός για δύο χρόνια. Η απόδοσή σου βελτιώθηκε. Κρέμα μασάζ… Ναι, ωραία».

Από τον Σίνερ αφαιρέθηκαν οι βαθμοί από το Indian Wells αλλά θα συνεχίσει να αγωνίζεται κανονικά στο tour.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version