Τετάρτη, 24 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Νίκη Πανιωνίου! “Αφαντος” ο Ηρακλής

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Πολύ καλός ήταν ο Πανιώνιος και δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει 1-0 τον Ηρακλή, στη 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι ”κυανέρυθροι” μετά τα δύσκολα ματς που έδωσαν κόντρα στον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ και Ατρόμητο επέστρεψαν στις νίκες και υποχρέωσαν τον ανύπαρκτο Ηρακλή να τελειώσει το ματς χωρίς να έχει πετύχει έστω μία τελική προσπάθεια.

Ο Πανιώνιος είχε από την αρχή τον έλεγχο του ματς, δημιουργούσε φάσεις, αλλά δεν έβρισκε στόχο. Η καλύτερή του φάση ήταν στο 17’ με την κεφαλιά του Ανσαριφάρντ που μπλόκαρε ο Χουάντερσον! Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας του Γηραιού ήταν ο μοναδικός που διασώθηκε από την ομάδα του.

Παρόλο που κάποια στιγμή στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έριξαν το ρυθμό τους ο Ηρακλής… παρέμεινε άφαντος!

Ο Πανιώνιος είναι κυρίαρχος και στο δεύτερο ημίχρονο, κατά τη διάρκεια του οποίου σκόραρε.

Ο Ανσαριφάρντ συνέχισε να απειλεί αλλά ο Χουάντερσον ήταν το… τείχος που έβλεπε σε κάθε του προσπάθεια. Στο 59′ όμως ήρθε το πολυπόθητο γκολ για τους “κυανέρυθρους”. Ο Ιρανός αυτή τη φορά ήταν ψύχραιμος! Συνεργάστηκε με τους Μπακασέτα και Μασούρα κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Πανιώνιος έριξε ξανά ρυθμούς, αλλά ο Γηραιός “απουσίαζε” ως το τέλος του ματς.

Πανιώνιος (Ουζουνίδης): Διούδης, Μπακασέτας (90+2’ Πατσατζόγλου), Χατζηισαΐας, Κόρμπος, Σιώπης, Ρισβάνης, Βλάχος, Οικονόμου, Ανσαριφάρντ (86’ Χαλκιαδάκης), Μασούρας, Καραμάνος (78’ Καθάριος). 
Ηρακλής (Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Ζιάμπαρης, Πουρτουλίδης (63’ Ζαμπάζης), Πασάς, Κυριακίδης (72’ Λουκίνας), Ιντζόγλου (46’ Τσότρας), Ρομάνο, Βέλλιος 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε