Τρίτη, 23 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Νίκησε εύκολα την Μπάγερν και κατέκτησε το Supercup η Ντόρτμουντ (VIDEOS)

Νίκησε εύκολα την Μπάγερν και κατέκτησε το Supercup η Ντόρτμουντ (VIDEOS)

Με γκολ των Μιχιταριάν και Ομπαμεγιάνγκ η Μπορούσια Ντόρτμουντ επικράτησε με 2-0 της Μπάγερν Μονάχου και κατέκτησε το γερμανικό Supercup για 5η φορά στην ιστορία της. Βασικός ο Παπασταθόπουλος. Φόβοι για σοβαρό τραυματισμό του Χάβι Μαρτίνεθ.

Η Ντόρτμουντ κυριάρχησε απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες και κατάφερε να κατακτήσει -όπως και πέρυσι, κόντρα στην Μπάγερν- το Supercup χάρη στα τέρματα που σημείωσαν ο Μιχιταριάν στο 23΄ και ο Ομπαμεγιάνγκ στο 62΄.

Πέρα από την πίκρα για την ήττα, τα δυσάρεστα για την Μπάγερν Μονάχου δεν σταματούν εδώ καθώς τραυματίστηκε ο Χάβι Μαρτίνεθ και υπάρχουν φόβοι ακόμα και για ρήξη χιαστών.

Δείτε τα γκολ:

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Λάνγκερακ, Πίστσεκ, Παπασταθόπουλος, Γκίντερ, Σμέλτσερ (46′ Ντουρμ), Κελ, Κιρχ (85′ Σβεν Μπάντερ), Μχιταριάν, Χόφμαν, Ομπαμεγιάνγκ (63′ Αντριάν Ράμος), Ιμπόμπιλε.

ΜΠΑΓΕΡΝ (5-4-1): Νόιερ, Χόιμπιεργκ (59′ Γκέτσε), Τζερόμ Μπόατενγκ, Χάβι Μαρτίνεθ (31′ Ντάντε), Αλάμπα, Μπερνάτ, Ρόντε, Γκαουντίνο, Τόμας Μίλερ (46′ Λαμ), Σατσίρι, Λεβαντόβσκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε