Τετάρτη, 24 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Νίκησε μόνο με… 1-0! Πρώτη εντός έδρας νίκη της Βέροιας

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Ανώτερη του Αστέρα σε όλη τη διάρκεια του ματς ήταν η Βέροια, που νίκησε στην έδρα της μόνο… με 1-0. Θα μπορούσε να σημειώσει και άλλο γκολ, αλλά τουλάχιστον κατάφερε να πετύχει την πρώτη φετινή εντός έδρας νίκη της!  

To live του αγώνα.

Ανώτερη ήταν η Βέροια στο πρώτο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές μετά το 10′ και σύντομα έφτασαν στα δίχτυα…

Ο Κόλα άνοιξε το σκορ στο 22ο λεπτό, ενώ δύο λεπτά νωρίτερα η ομάδα του είχε δοκάρι με τον Γεωργιάδη που μέσα ενώ ήταν μέσα στην περιοχή επιχείρησε το σουτ και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και ενώ βρήκε λίγο και στον Μπαντή.

Στο γκολ η φάση άρχισε με σέντρα του Μαλόν από τα δεξιά, γύρισε ο Μαγέφσκι από τ’ αριστερά και ο Κόλα που βρέθηκε στην πορεία της μπάλας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με προβολή.

Η Βέροια συνέχισε να δημιουργεί ευκαιρίες και να ψάχνει το γκολ ως τη λήξη του ημιχρόνου…. και μετέπειτα ως και τη λήξη του ματς, καθώς παρέμεινε καλύτερη του αντιπάλου της ως το τέλος.
Μάλιστα στο 76′ ο Σιόντης απείλησε μόλις μπήκε στο ματς και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ, λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Μπαντή.

Στο 79′ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι… Ο Ναζλίδης έπεσε μέσα στην περιοχή ύστερα από μαρκάρισμα του Σανκαρέ και αμέσως μετά ο Άρτσε με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα εκτός.

Βέροια (Γεωργιάδης): Λόπεθ, Αραγονές, Πούγγουρας, Όστοϊτς, Γιαννούλης, Μπατιόν, Άρτσε, Μαγέφσκι (75′ Σιόντης), Ναζλίδης, Γεωργιάδης (87′ Νάστος), Κόλα (93′ Καϊκούτ).
Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Μπαντής, Λούι, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Γιαννούλης, Κουρμπέλης (64′ Φούντας), Ιγκλέσιας (88′ Δημούτσος), Φερνάντες (78′ Χαμντανί), Μάσα, Γιάννου, Παπαδόπουλος.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε