Κυριακή, 7 Ιουλ.
27oC Αθήνα

Νίκος Αναστόπουλος: «Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε θέσει στόχο ο Ολυμπιακός να κερδίσει ένα Ευρωπαϊκό τρόπαιο»

Νίκος Αναστόπουλος: «Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε θέσει στόχο ο Ολυμπιακός να κερδίσει ένα Ευρωπαϊκό τρόπαιο»
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Νίκος Αναστόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Live News» και τον Νίκο Ευαγγελάτο για την κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό, με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή των Πειραιωτών να αναφέρει πως ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου Βαγγέλης Μαρινάκης είχε θέσει στόχο την κατάκτηση ενός Ευρωπαϊκού τροπαίου.

Ο Νίκος Αναστόπουλος μια από τις πιο εμβληματικές μορφές στην ιστορία του Ολυμπιακού, πήρε θέση για την κατάκτηση του Conference League από τους «ερυθρόλευκους» σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Live News» με το Νίκο Ευαγγελάτο.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής τόνισε πως αυτό που έγινε είναι ανεπανάληπτο καθώς συνέβη για πρώτη φορά, υπογραμμίζοντας πως αποτέλεσε και μια δικαίωση για πολλές γενιές που είχαν ως όνειρο να επιτευχθεί ο συγκεκριμένος σκοπός. 

«Χθες ήταν κάτι το ανεπανάληπτο. Έγινε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, όχι μόνο από τον Ολυμπιακό αλλά γενικά. Ήταν και μία δικαίωση όλων των γενιών.

Ο Ολυμπιακός της τελευταίας αγωνιστικής με την Άστον Βίλα έδειξε πως είναι ικανοί για όλα. Είχε πλεονέκτημα ότι ήμασταν στην Ελλάδα αλλά αυτό από μόνο του δεν μπορεί να σου δώσει τη νίκη.

Ειδικά στο β’ ημίχρονο έπαιξε πάρα πολύ καλά και δικαίως πήρε το κύπελλο. Το πίστευα αλλά σημασία έχει τι πίστευαν οι παίκτες. Έτσι όπως τους είδα, μετά τη Φενέρ άρχισαν να το πιστεύουν και το έδειξαν στο γήπεδο.

Η Φιορεντίνα είναι μια πολύ καλή ομάδα με έναν πολύ καλό προπονητή. Είδα τον τρόπο προπόνησής του, παίζει ένα επιθετικό ποδόσφαιρο, το έδειξε και χτες. Είχε πολύ καλούς παίκτες», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Όλοι οι ποδοσφαιριστές περίμεναν αυτό το παιχνίδι και προετοίμασαν τον εαυτό τους παραπάνω από κάθε άλλο παιχνίδι. Ήθελαν να παίξουν όλοι.

Ο ποδοσφαιριστής ζει για αυτά τα παιχνίδια. Για τον επιθετικό, η σκέψη του είναι να βάλει γκολ. Ο Ελ Κααμπί είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και μέσα στην περιοχή είναι κίνδυνος-θάνατος. Μία φορά ήρθε η μπάλα και έβαλε γκολ. Ο κ. Μαρινάκης όταν ανέλαβε τον Ολυμπιακό έθεσε σαν όνειρο την κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού κυπέλλου.

Δούλεψε, αφιέρωσε χρόνο και χρήμα, παρέμεινε στο πλάνο του και το αποτέλεσμα το είδαμε.

Αυτό ήταν έργο και του προπονητή. Διάλεξε την κατάλληλη 11αδα και τους έβαλε στην κατάλληλη θέση. Διαχειρίστηκε τους παίκτες σωστά.

Δεν ζήλεψα αλλά το ευχαριστήθηκα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις