Σάββατο, 31 Αυγ.
25oC Αθήνα

Νίκος Γκάλης και Παναγιώτης Γιαννάκης θα βρεθούν σε φιλικό προς τιμήν του Ντράζεν Πέτροβιτς

Νίκος Γκάλης και Παναγιώτης Γιαννάκης θα βρεθούν σε φιλικό προς τιμήν του Ντράζεν Πέτροβιτς
Eurokinissi

Οι κορυφαίοι του ελληνικού μπάσκετ, Νίκος Γκάλης και Παναγιώτης Γιαννάκης, θα βρεθούν στο Ζάγκρεμπ τον Σεπτέμβριο, για να δώσουν το παρών στο φιλικό που θα διεξαχθεί στη μνήμη του Ντράζεν Πέτροβιτς.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Άτσο Πέτροβιτς, στο παιχνίδι προς τιμήν του αδερφού του Ντράζεν -που θα γίνει στις 5 Σεπτεμβρίου στο Ζάγκρεμπ- θα δώσουν το “παρών” -μεταξύ άλλων- οι Νίκος Γκάλης και Παναγιώτης Γιαννάκης. Από τις παλιές δόξες του ευρωπαϊκού μπάσκετ, έχουν προσκληθεί οι Ρισάρ Ντακουρί και Ντορόν Τζάμσι.

“Είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος από την ανταπόκριση των παικτών και τη φιλικότητα των ομάδων οι οποίες θα πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Κάτι που σημαίνει ότι οποιαδήποτε απουσία από την προετοιμασία αποτελεί πρόβλημα. Όμως το όνομα του Ντράζεν αποτελεί μια αρκετά μεγάλη πρόσκληση και τους ευχαριστώ όλους” ανέφερε μεταξύ άλλων στην “Sportske Novosti”, ο Άτσο Πέτροβιτς.

“Θα είναι εκεί οι συμπαίκτες του Ντράζεν από την πιο κυρίαρχη γενιά που κέρδισε το Eurobasket στο Ζάγκρεμπ το 1989, όπως επίσης και η ομάδα από τη Βαρκελώνη το 1992. Επίσης θρύλοι της εποχής του Ντράζεν , όπως ο Νίκος Γκάλης, ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Ρισάρ Ντακουρί, ο Ντόρον Τζάμσι…Ζήτησα από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τον Νέβεν Σπάχια να ηγηθούν της Team Dražen”, τόνισε για τους Legends που θα βρεθούν στο event.

Πέραν των καλεσμένων που έχουν ήδη επιβεβαιώσει ότι θα παρευρεθούν στο Ζάγκρεμπ, όπως οι Λούκα Ντόντσιτς, Εργκίν Αταμάν, Ντάριο Σάριτς, Ίβιτσα Ζούμπατς, Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς, Μάριο Χεζόνια, Έντι Ταβάρες, Ντζάναν Μούσα, στη μεγάλη αυτή γιορτή για τον Ντράζεν Πέτροβιτς, θα συμμετάσχουν ακόμα οι Ματίας Λεσόρ (Παναθηναϊκός AKTOR), Τόκο Σενγκέλια (Βίρτους Μπολόνια), Σέιν Λάρκιν (Αναντολού Εφές), Νταϊσόν Πιερ (Φενέρμπαχτσε), Βάνια Μαρίνκοβιτς (Παρτίζαν), Νέναντ Ντιμιτρίεβιτς (Αρμάνι Μιλάνο), Μαρσελίνιο Χουέρτας (Τενερίφη) και Γιάκα Μπλάζιτς (Τσεντεβίτα).

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις