Site icon NewsIT

Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Σίτι 1-1: Νέα απώλεια βαθμών για τους «σίτιζενς»

28.09.2024 | 16:31
Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Σίτι 1-1: Νέα απώλεια βαθμών για τους «σίτιζενς»

Soccer Football - Premier League - Newcastle United v Manchester City - St James' Park, Newcastle, Britain - September 28, 2024 Manchester City's Manuel Akanji in action with Newcastle United's Anthony Gordon Action Images via Reuters/Lee Smith EDITORIAL USE ONLY. NO USE WITH UNAUTHORIZED AUDIO, VIDEO, DATA, FIXTURE LISTS, CLUB/LEAGUE LOGOS OR 'LIVE' SERVICES. ONLINE IN-MATCH USE LIMITED TO 120 IMAGES, NO VIDEO EMULATION. NO USE IN BETTING, GAMES OR SINGLE CLUB/LEAGUE/PLAYER PUBLICATIONS. PLEASE CONTACT YOUR ACCOUNT REPRESENTATIVE FOR FURTHER DETAILS..

Η Μάντσεστερ Σίτι αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 απέναντι στην Νιούκαστλ για την 6η αγωνιστική της Premier League, με τους πρωταθλητές Αγγλίας να μένουν μακριά από τη νίκη για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.

Η Μάντσεστερ Σίτι προηγήθηκε με ένα εξαιρετικό γκολ του Γκβάρντιολ στο 35΄με τον Κροάτη αριστερό μπακ να σκοράρει μετά από μια όμορφη ατομική ενέργεια.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα είχε ορισμένες ευκαιρίες να διπλασιάσει το προβάδισμα της, ωστόσο αυτό δεν έγινε ποτέ. 

Στην επανάληψη η Νιούκαστλ έκανε το 1-1, όταν ο Γκόρντον ανατράπηκε από τον Έντερσον, με τον διαιτητή να καταλογίζει το πέναλτι και να «κιτρινίζει» τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

Από τα 11 βήματα ο Άγγλος ευστόχησε για την ισοφάριση με το παιχνίδι να έχει ρυθμό και αρκετές δυνατές μονομαχίες.

Παρόλα αυτά το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος, με τις δυο ομάδες να μοιράζονται από 1 πόντο. Οι «σίτιζενς» παρέμειναν στην κορυφή της Premier League με 14 βαθμούς, ωστόσο κινδυνεύουν να «πέσουν» από την 1η θέση, σε περίπτωση νίκη της Λίβερπουλ απέναντι στην Γουλβς. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version